Böjte Csaba is beszáll a családpolitikába: gyermektelen férfiakat ösztökél sokasodásra

szerző
- cd -
publikálva
2018. máj. 10., 19:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Azt üzeni a testvér, hogy légy férfi!

Orbán Viktor népesedéspolitikai stratégiájának erős beharangozója után, mely szerint ugye átfogó megállapodást akar kötni a miniszterelnök a magyar nőkkel, Böjte Csaba is színre lépett, levélben fordul a férfiakhoz, mondván, itt az ideje beszállni a családpolitikába.

Elsősorban a gyermektelen férfiakhoz szól az egyházi személy, aki azon hökkent meg, hogy a 40 év alatti magyar férfiak 70 százaléka gyermektelen.

Keresztény körökben ez nyilván botrány.

Böjte saját tapasztalataira visszaemlékezve ösztökélne minden férfit, hogy váljon apává. Mert szerinte „a családalapításhoz nem anyagiak kellenek, hanem szeretet, bátorság és élő hit a gondviselő Istenben, a többi megadatik!”.

A szenvedélyes levél azonban több, mint puszta figyelemfelhívás. „Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy! Ezt akarod?! Bangó, önző vén legényként akarod leélni életed? Vagy jobb esetben te magad akarsz gyermeked nagyapja lenni? Mire vársz?!”

Épp itt volt az ideje, hogy a gyermeknemzés biológiai meghatározottsága szerint a nők mellett a férfiak is a kormány célpontjává váljanak.

De mielőtt még több energiát, propagandára szánt pénzt fektetnének a népességnövelő projektbe, egyszerűbb lenne egy releváns családpolitikát kidolgozni, amiben nők és férfiak, apák és anyák egyaránt érintettként szerepelnek.

Hátha úgy több gyerek születik.

(Magyar Kurír via Heti Válasz)

szerző
- cd -
publikálva
2018. máj. 10., 19:00
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 10
  hóvarjú
  2018. május 11., péntek 22:18
  Böjte Csaba nem lehetne valamiféle újraszületési-újraszülési államtitkár? De nagyon gyorsan?
  Ugyanis: fogy az idő. fogy a magyar.

  (Politikai elemzőknek és "közíróknak". Az idő fogy-e gyorsabban vagy a magyar?)
 2. 9
  tiszapolgári
  2018. május 11., péntek 21:14
  "a 40 év alatti magyar férfiak 70 százaléka gyermektelen"

  Az hagyján, de a 70 éven felüli férfiak 99 százalékának nincsenek szülei. Ez az igazi probléma, ezen kellene változtatni, de gyorsan!
 3. 8
  Feher
  2018. május 11., péntek 20:24
  Tisztelem, amit hitéből fakadóan tesz, de sajnálom, hogy sem más hívők elutasításának gyakorlatára (az egyházak közötti kormányzati különbségtételre), sem a szociális érzékenység kormányzati hiányára, sem az ország anyagi javainak lenyúlására (kormányzati irányítással), egyszóval a társadalmi igazságosságra egy szava sincs. Ezért, bár koromnál fogva az Ön által szorgalmazott területen már nem vagyok érintett, a gyermekvállalásra buzdító sorai megalapozatlannak, hiteltelennek - azaz kormánypropagandának - tűnnek. Nem lehet, hogy meglepje, hogy gyerekvállaláshoz a hit nem elég, hiszen Ön is nehéz sorsú gyerekekkel foglalkozik. Számosságukat akarja növelni?
 4. 7
  hóvarjú
  2018. május 11., péntek 10:30
  "Vagy jobb esetben te magad akarsz gyermeked nagyapja lenni? Mire vársz?!”
  Ez egy beteg fas.z.
 5. 6
  Cheyenne
  2018. május 11., péntek 06:57
  A náciknak voltak szülőtáboraik, ahol a tiszta vérű nők várták, hogy a tiszta vérű németek felcsinálják őket. Ezeket anyaotthonoknak hívták.

  A faj vonal még nincs meg itthon, de különben majdnem..

  A szerelem azonban nem számít itthon sem. De az erotika sem. Baszni azért kell, hogy gyerek legyen, hogy populáció legyen, hogy böjtei férfi legyen a férfi..

  Ezek tényleg ilyenek. Mindegyik. A család a gyereknevelés, a nemzeti faj újjászületése miatt fontos, plusz a fasza kis kereszténység miatt.

  Minden másra a kurvák a megoldás a keresztény családapának..
 6. 5
  hakohen
  2018. május 10., csütörtök 23:31
  .
  Kedves Böjte Csaba!

  Gyermeked születése tesz férfivá téged, nélküle egy elkezdett torzó, egy be nem fejezett vázlat vagy! Ezt akarod?! Bangó, önző vén legényként akarod leélni életed?

  Szóval, mutass példát, ha kérhetlek, ne csak másoknak prédikálj.
  .
 7. 4
  rworse
  2018. május 10., csütörtök 21:45
  Hehe, bagoly mondja, hogy nagyfejű!
 8. 3
  Valakicske
  2018. május 10., csütörtök 20:03
  Böjte Csaba először a saját háza táján sepregessen: katolikus papok és szerzetesek. Akik ezek szerint bangó, önző, vén legények, vagy mi a szösz?

  Amúgy meg qrva jó lenne, ha a papság, úgy zusammen kiszállna végre MINDENKI méhéből, ágyából, bugyijából / gatyájából és erkölcsi megítélésből. Böjte is - attól, hogy az teszi, amit, még nem lett se próféta, se megváltó (ezrek teszik egyébként, öntömjén és orákulumként való működés nélkül is), bármennyire is igyekszik annak tűnni.

 9. 2
  szegedi789
  2018. május 10., csütörtök 20:01
  A kormány teljesítményéről, meg úgy a fenséges magyar állam minőségéről , sajna-bajna, egy hangra se futotta. Mily' meglepő...
  Fasiszta ker.fundi banda!
 10. 1
  szegedi789
  2018. május 10., csütörtök 20:00
  Primitív és gyerekes duma. Még az öltözőkben is magasabb színvonalon megy a disputa a megye2-ben, mint itt. És tényleg, mint hab a tortán, be kell vetni a böjthecsaba ájtatoskodó márkát is . . . Torzós szövegével együtt húzzon a sunyiba! De jó papocskáink csak ezt tudják, de azt évtizedek óta bombabiztosan...

  A nagy migránsozásban egy dolog felejtődött el, kurvha Pannónia jobban hasonlít Teherán-Külsőre v Isztambul-Alsóra, mint Észak/Ny-Európára !

  Olyan istent meg nem nagyon tudok elképzelni, hogy álszent orbánéktól ájtatoskodó csabaatyáig (brrr!), mindent a számlájára lehessen írni...

Komment írásához