Ha ezek meglátnak egy fát, azonnal nyúlnak a láncfűrészért

publikálva
2018. máj. 04., 09:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Most a Margitszigeten mentek neki egy csomónak.

A vitatott helyzetű margitszigeti új teniszstadionnak elvileg jövőre kellene elkészülnie, ekkor lenne ugyanis a Hungarian Open ATP World Tour tenisztorna. Mindez már csak azért is érdekes, mert Áder János március elején megvétózta az építésről szóló javaslatot, mondván, nincs kellőképp igazolva hatástanulmányokkal, és nem is kellőképp előkészített. Februárban Tarlós rótta fel, hogy vele erről az egészről senki nem egyeztetett. (Azért erre már láttunk példát, akkor nem vette annyira a szívére.)

Most azonban úgy néz ki a hvg.hu által közreadott fotók szerint, hogy dübörögnek a munkálatok, és a környező fákat sem kímélik; nem szokták. Egyelőre a régi stadiont bontják, minek részeként gyorsan le is tarolták a stadion területéhez tartozó fás-bokros részt.

Az még nem derült ki, hogy a helyükre kerül vagy nem kerül új stadion.

publikálva
2018. máj. 04., 09:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. május 05., szombat 06:28
  Hullik a forgács.

  No és a kerékpárúthoz kivágott diófasor, az nem épelméjű, már csak amiatt el kéne takarítani a NER-nek nevezett őrületet.
 2. 1
  Cyrano
  2018. május 04., péntek 09:16
  Ez is mutatja, mennyit értenek az építkezéshez. Ha nem sima, ledózerolt terep, az építés 3 km-es körzetében, akkor nem tudnak kiásni egy alapot. (Tessék megnézni, mit csinálnak az 1-es vonalának meghosszabításánál, a TEK székháznál, a Garancsi lakóparkban.)

Komment írásához