Magyarország, 2018: A miskolci kórház SMS-ben közölte az édesanyával, hogy meghalt a kislánya

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 03., 17:48
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A család feljelentést tesz.

A Hír Tv riportjára hivatkozva számol be egy tragikus történetről a 24.hu. A tavaly júniusban született Heléna egyik napról a másikra rosszul érezte magát, a nagymamája szerint olyan bágyadt volt, mint aki egész nap be van nyugtatózva. A család elvitte gyerekorvoshoz, aki antibiotikumot írt fel a gyereknek, Heléna azonban nem lett jobban.

A család ezután elvitte az egri kórházba, ahonnan szintén hazaengedték, mert azt mondták, a kislány nem beteg. De a gyerek állapota folyamatosan romlott, így ismét bevitték az egri kórházba, ahonnan a miskolci kórház intenzív osztályára szállították. A nagymama szerint itt egy vírusos gyulladást állapítottak meg a kislánynál, ami miatt víz került a tüdejébe, és károsodott a veséje is.

A gyermek édesanyja pár nap múlva SMS-t kapott, amelyben arra kérték, hogy mihamarabb hívjon fel egy számot a „hozzátartozója egészségi állapotával kapcsolatban”. A telefonon azt közölték, hogy a kislány meghalt.

Azt, hogy Heléna pontosan miért halt meg, a boncolás fogja kideríteni. A család feljelentést tett a háziorvos, illetve a kórház ellen.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 03., 17:48
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    rworse
    2018. augusztus 04., szombat 23:49
    "Segítünk! Ne hagyja el a jókedélyét! Ha elfogytak a gyerekei, szüljön hát másik gépjárműben!"

Komment írásához