Borosüveges tömegek szállták meg szombat este a Szabadság hidat

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 05., 08:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Tényleg csak a tűzijáték hiányzott.

Ahogy azt már megszokhattuk idén nyáron, ezen a hétvégén is csak a gyalogosok használhatják a Szabadság hidat. Talán mondanunk sem kell, hogy a korábbi lezárt hétvégékhez hasonlóan a hídra lépő többséget egyáltalán nem az eredeti funkció – a Dunán megejtendő átkelés – izgatta, sokkal inkább az „Egy üveg borral a Szabadság hídon 2” elnevezésű esemény, amit egyebek mellett azzal hirdettek meg, hogy „ha mindenki megosztja másokkal a saját borát, akkor instant előlépünk az év legnagyobb borkóstolóval egybekötött kulináris lakodalmává”.

Azt korábban is sejteni lehetett, hogy sokan mennek a hídra, hiszen a Facebook-eseménynek több mint 40 ezer érdeklődője volt, 5300-an pedig azt jelezték, hogy biztosan ott lesznek.

false

 

Fotó: narancs.hu

Nos, tegnap este tíz körül nem számoltuk, hogy hányan lehettek, de tényleg nagyon sokan voltak, nagyon sok borosüveggel, mégsem tűnt részeg hőzöngésnek az esemény. A népünnepélyesedés azonban elkezdődött, a Gellért tér környékén feltűntek mindenféle árusok is, akik egyebek mellett azokat a világító cuccokat árulták, amikre kizárólag augusztus 20-án van nagyobb érdeklődés.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 05., 08:08
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. augusztus 05., 09:41
    Egy újabb borfesztivál, gratulálok.

Komment írásához