Idén nyáron is birtokba vehetik a gyalogosok a Szabadság hidat

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2018. máj. 23., 16:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Négy egymást követő hétvégére.

Idén is a gyalogosoké lesz négy nyári hétvégére a forgalomtól elzárt Szabadság híd – mondta egy szerdai sajtótájékoztatón Szalay-Bobrovnicky Alexandra főpolgármester-helyettes Budapesten.

Már megvan a Szabihíd dátuma is: július 14. és augusztus 5. között vehetik birtokba a hidat a budapestiek és az arra járók.

false

 

Fotó: MTI – Balogh Zoltán

„A városvezetés egy Dunával együtt élő fővárost szeretne” – hangzott el a sajtótájékoztatón, majd a jelenlévők hozzátették, rengeteg olyan program várja az érdeklődőket, melyek a folyóhoz kapcsolódnak. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad kikötőjében például egy uszályt látogathatnak az emberek, ahol a Bonny & Clyde című musical kulisszatitkaiba pillanthatnak be; augusztus 31. és szeptember 2. között harmadik alkalommal várja a közönséget a Dunapest összművészeti fesztivál; a kulturális, irodalmi és gasztronómiai programok mellett urbanisztikai programok, építészeti konferencia és tematikus séták is lesznek; valamint szeptember 1-jén rendezik meg ismét a Duna-átúszást a Budapest Urban Games városi sportok fesztiválja keretében.

A tavalyi rendezvénysorozatról készült filmet itt nézhetik meg.

(MTI)

szerző
Narancs.hu/MTI
publikálva
2018. máj. 23., 16:35
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    Cyrano
    2018. május 24., csütörtök 07:42
    Én spec a Dunával együtt élhető fővárost szeretnék. Ez a hídlezárósdi elég vacak ötletecske, de úgy tűnik, ennyire futja.

Komment írásához