Tarlós mindenkit megnyugtatott: nyakunkon a nehézségek!

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 02., 12:54
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A 3-as metró felújításáról tartott sajtótájékoztatót a főpolgármester; a november 6-án kezdődő munkálatokról elmondta, hogy évekig közlekedési fennakadásokra lehet számítani, de ha semmilyen nehézséggel nem kellene megküzdeni, az „nem kevesebbet bizonyítana, mint hogy a 3-as metró teljesen felesleges - írja a Magyar Nemzet.

false

 

Fotó: Németh Dániel

Persze mindenki nyugodjon meg, a helyzet megkönnyítése érdekében részletes tájékoztatót juttatnak el az alternatív útvonalakról és lehetőségekről a lakásokba - nyújtott enyhet és megnyugvást Tarlós István mindazoknak, akiknek már most emelkedni kezdene a vérnyomása a várható, jelentős szívások miatt.

A főpolgármester még 2-es metrózott egy kiadósat, hogy még egy kis jó érzésük legyen a pótlóbuszokon utazóknak és hozzátette, hogy a pótlás ideje alatt a megszokottnál kilencvennel több autóbusz jár a fővárosban, aminél többet követelni csacsiság.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 02., 12:54
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2017. november 02., csütörtök 17:50
  Mindig csak a 3-as metró, a 3-as metró! Mintha 2-es metró nem is lenne.
  Ma délelőtt tíz óra körül leállt a 2-es, az Örs vezér téri végállomásnál le is zárták a bejáratot, mert a Stadion és a Keleti között az alagútban ragadt az egyik szerelvény.
 2. 1
  Juliusz
  2017. november 02., csütörtök 16:42
  Meg kéne hosszabbítani a 47-49-est a nyugatiig. Bele kéne férnie a hármas metró középső szakaszának a megújításába.

Komment írásához