Ez a család még mindig hihetetlenül szórakoztató

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 13., 20:24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Jön a Pixar egyik legnépszerűbb filmjének a folytatása.

14 évig dolgoztak rajta, de idén tényleg mozikba kerül a Pixar egyik legnépszerűbb filmjének, A hihetetlen családnak a folytatása. Az animációs film 2004-ben elég nagy sikert aratott, 92 millió dollárt költöttek rá, de több mint 600 milliót hozott a stúdiónak, így az sem volt kérdés, hogy legyen-e folytatás. A második részhez most újabb előzetes érkezett, amelyből kiderül, hogy szegény Mr. Irdatlannak a családi élet nehézségeivel kell szembenéznie, miközben a felesége éppen a szuperhősök renoméját igyekszik helyreállítani.

A hihetetlen család 2. (6E) – hivatalos szinkronizált előzetes #2

Idén nyáron visszatérnek a hihetetlenek! A Disney és a Pixar új filmje július 19-től a mozikban! Web: http://www.forumhungary.hu/a-hihetetlen-csalad-2/ Facebook: https://www.facebook.com/FilmKockak/ Instagram: https://www.instagram.com/film.kockak/

A hihetetlen család 2. július 19-én érkezik a magyar mozikba.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 13., 20:24
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  tiszapolgári
  2018. április 14., szombat 13:25
  jav.: A hihetetlen család első része
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. április 14., szombat 13:24
  Hihetetlen szerencsének tartom a Pixar létezését. Mély emberismeret, humor, technikai bravúrok tömege, minden van a filmjeikben.
  Azt nem tudnám eldönteni, hogy a Hihetetlen család első része jobb-e, mint a Szörny Rt., a Wall-E és a Fel, vagy sem. De amikor a családdal annak idején először láttuk moziban, az egész hazafelé utat végigbeszélgettük, alaposan kitárgyalva a kedvenc jeleneteket. Remélem, a 2. rész sem lesz elrontva.

Komment írásához