Ez nem a Narcos, de Pablo Escobar itt is teljesen megőrül

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. ápr. 10., 08:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mostanság divat filmet forgatni a kolumbiai drogbáróról. Érkezik is a legújabb próbálkozás.

Talán soha nem volt még akkora reneszánsza Pablo Escobarnak, mint manapság, legalábbis ami vásznat és a tévéképernyőt illeti. Kezdődött mindez a 2015-ös Narcosszal, ami a Netflix egyik legnagyobb sikere volt, és elég hangulatosan mutatta be, hogy milyen lehetett az élet Kolumbiában a Medellín-kartell virágzása idején. Aztán készült egy rémesen középszerű, itthon csak DVD-n kiadott film (Beépülve – Az Escobar-ügy), ami csak részben szólt Escobarról, inkább azt próbálta bemutatni, hogyan épült be egy amerikai ügynök a drogbáró szervezetébe. Most pedig megjött a magyar előzetese a legfrissebb kísérletnek, ami nemes egyszerűséggel csak Escobar névre hallgat, és a James Bond széria egyik főgonosza, Javier Barden játssza benne a drogbárót.

Az előzetes azt a mai, köztünk szólva teljesen érthetetlen trendet követi, hogy lényegében elmeséli a film történetét, ami Pablo Escobar felemelkedését és bukását mutatja be. Nyilván nem olyan részletesen, mint ahogy a Narcos, mert ugyebár ott két teljes évadon keresztül zajlott a macska-egér játszma, és a cselekményt nem kapcsolati problémákra hegyezték ki. Most viszont e romantikus szál adhat valamiféle drámai jelleget az egyébként akcióban nem szűkölködő mozinak.

Az Escobart egy hónap múlva, május 10-én mutatják be Magyarországon.

Escobar (16E) hivatalos magyar nyelvű előzetes

Escobar (16E) idén nyáron a mozikban! https://www.youtube.com/user/bigbang201111 https://www.facebook.com/bigbangmedia http://www.bigbangmedia.eu https://plus.google.com/117063869443963403663

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. ápr. 10., 08:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához