Schwarzenegger eltörpül ezek mellett a nők mellett

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 02., 07:54
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Terminátor női mögött nem a körúti villamosfelújítás látható. Vagy mégis?

Mint arról a sajtó jelentős része beszámolt, Arnold Schwarzenegger jelenleg egy budapesti konditeremben acélozza izmait (ha épp nem Trumpot gyalázza igen szórakoztatóan minivideóiban), mert nagy visszatérésre készül; nem, nem az Ovizsaru folyatására (abba Dolph Lundgren ugrott be), és még csak nem is a Vörös zsaru: Még mindig vörösre, hanem a kiirthatatlan Terminátor-sorozat legfrissebb epizódjára, amelyet (akárcsak anno a vörös fakabátot) Magyarországon forgatnak.

De ez a kis poszt nem is Arnoldról, Orbán Viktor kedvenc selfie-partneréről szól, hanem az új epizódban fellépő kőkemény lányokról, nőkről és asszonyokról – kijött ugyanis az első fotó a készülő filmről, melyen ők vannak abszolút túlerőben (Arnold alighanem a kondiban volt a fotózás idején).

false

Egy szó mint száz, az új – még cím nélküli – Terminátor-film első fotóján Natalia Reyes, Mackenzie Davis és a Terminátor-veterán Linda Hamilton látható igen eltökélten.

(A félreértések elkerülése végett: az apokaliptikus kép hátterében nem a körúti villamosfelújítás látható, bár lehetne akár az is.)

Izgatottan várjuk, hogy Az ítélet napja, A gépek lázadása és a Genisys után milyen alcímet kap a sorozat új része. Az előjelek mindenesetre biztatók, hiszen a Terminátor atyja, kitalálója és felnevelője, James Cameron is részt vesz – igaz, csak producerként – a filmben.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. aug. 02., 07:54
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. augusztus 02., csütörtök 16:20
  Terminátor 6. - A három grácia.
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. augusztus 02., csütörtök 10:13
  Én is izgatottan várom, hogy mi lesz az alcím. Csicsónénak három lánya? Tökös bögyösök? Svájci négerek?

Komment írásához