Lehet, hogy itt a vége: Tom Hardy arra utalgat, hogy abbahagyja a színészkedést

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. aug. 08., 11:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mihez kezdünk az átalakulóművész nélkül?

Eljátszotta Batman ellenfelét, hempergett sárban egy BBC-s sorozat kedvéért, volt szerelmes Emily Brontë-adaptációban, George Millerrel megcsinálta minden idők Mad Max-filmjét, eljátszotta a Kray ikreket, ősszel pedig Venomként jön a vászonra, majd Al Caponeként rosszalkodik a Fonzóban, de úgy tűnik, Tom Hardy mégsem elégedett. Az Esquire-nek adott friss interjúban legalábbis arról beszélt a színész, hogy talán itt az ideje új kihívásokat keresni.

Hardy azt mondja, már nem is igazán tudja, mi vonzza a színészetben, és úgy érzi, elég volt. Egy metaforával érzékelteti, hogyan érez: megmászta az Everestet, ami óriási dolog, de kérdés, azt szeretné-e, hogy lemegy, és újra megteszi az utat, vagy inkább elmegy, és keres magának egy strandot.

Ugyanakkor nem úgy tűnik, hogy Hardy szakítani szeretne a filmvilággal. „Amit szeretnék csinálni, az a producerkedés. Írás. Rendezés” – mondta a színész, aki apjával együtt jelenleg is a Hardy Son & Baker nevű produkciós céget viszi, ami a Tabut is készíti a BBC számára.

via GIPHY

Bár elsőre komolynak tűnik Hardy elhatározása, simán lehet, hogy mindez csak jól megcsinált marketing, és a belengetett távozással szeretné reklámozni a hamarosan érkező Venomot és az Al Capone-filmet. Az pedig egyébként sem valószínű, hogy Hardy egyhamar eltűnik a vászonról és a képernyőről: a Tabu készülő második évadának továbbra is ő a főszereplője, és a 2015-ös Mad Max folytatásában is számít rá George Miller.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. aug. 08., 11:01
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 1
  rworse
  2018. augusztus 08., szerda 12:56
  Mihez kezdünk nélküle? Én a kardomba dőlök az ősi Ocskay-ház padlatán. T(t)iszapolgári pedig a Marosnak hajt, elnyelvén őt a Maros.
 2. 2
  tiszapolgári
  2018. augusztus 08., szerda 14:42
  Érdekel is engem Hollywood… Van nekem rendes magyar színészem, Hujber Ferenc, aki félévente bejelenti, hogy abbahagyja.

Komment írásához