Nicolas Cage baltával, csákánnyal irtaná a saját gyerekeit

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 29., 08:39
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Valami hiányzott az idei karácsonyból, valami, amire nem igazán találtunk szavakat. Kevés mák volt a bejgliben? Kevés szeretet a fa körül? Kevés év végi megbecsülés a pénzes borítékban? Nem, nem és nem: csak most jöttünk rá, mi hiányzott, mi okozta ezt a minden dolgok mélyén makacsul megbújó apró, de múlni nem akaró sajgást:

Nicolas Cage okozta.

false

Pontosabban az Oscar-díjas színész hiánya.

Persze ott vannak nekünk Nic friss filmjei, A sötétség kapui, a Bosszú szeretetből, a Bátrak háborúja meg A becsület lovagjai, de az a valami, az a semmi máshoz nem fogható érzés, amit csak egy új Cage-film jelenthet, amelyben a színész a rá jellemző kitartással ragaszkodik a karakterformálás mélyről jövő, unortodox módjaihoz, az fájóan hiányzott.

Ma reggel azonban felcsillant a remény, mert arra ébredtünk, hogy kijött a legújabb Nicolas Cage-film előzetese, melyben van minden – elsősorban csákány és véres ing –, amiért a posztszínészettel, ezzel a színészet utáni állapottal kísérletező művészt szeretjük:

A Mom and Dad című filmben az amerikai szülők tömegeit leküzdhetetlen vágy keríti hatalmába, hogy minden sérelmüket megtorolják a gyermekeiken. Ekkor kerülnek elő a kerti szerszámok.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 29., 08:39
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Nicolas Cage
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához