Ránézünk Tom Hardyra, és magát a szörnyet látjuk

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. júl. 31., 18:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Venomként jön rémisztgetni az átalakulásairól híres színész.

Egészen furcsa manapság, hogy egy olyan képregényfilmről lehet beszámolni, melynek se a Marvelhez, se a DC-hez nincs semmi köze. Az ősszel érkező Venom ugyanis nem része a két nagy filmgyártó/képregényóriás mozis vetékedésének, a film a Sony projektje, és valószínűleg az egyik legambiciózusabb mind közül. Venom a Pókember-univerzum fontos karaktere, ő Peter Parker ádáz ellenfele, aki újságíróból lesz gonosztevővé. A helyzet persze egészen pikáns, mert valószínűleg ez az a Pókember világában játszódó film, melyben egyetlen jelenet erejéig sem fogjuk látni Pókembert, lévén ő a Marvel Moziverzum része.

Azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Venom részben eredetfilm lesz, Ruben Fleischer rendező (aki az igen élvezetes Zombieland és a felejthető Gengszterosztag direktoraként lehet ismerős) szeretné elmesélni, hogyan lett Eddie Brockból fehér szemű, a gyerekek ijesztgetésére tökéletesen alkalmas gonosz, akit egyszer már láthattunk a vásznon: Venom ugyanis szerepelt a több mint egy évtizede bemutatott, bűnrossz Pókember 3-ban. Az új film a most megérkezett előzetes alapán a 2007-es próbálkozáson biztosan túltesz: ebben az átváltozásairól híres Tom Hardy üvölt hangosan, motorozik, harcol, és még olyan csupa olyan dolgot csinál, amit a képregényfilmekben szokás.

VENOM - Official Trailer 2 (HD)

The world has enough superheroes. Watch the new #Venom trailer now. 10.5.18. One of Marvel's most enigmatic, complex and badass characters comes to the big screen, starring Academy Award® nominated actor Tom Hardy as the lethal protector Venom.

Venom október 4-én érkezik ijesztgetni a magyar mozikba.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. júl. 31., 18:45
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    tiszapolgári
    2018. augusztus 01., szerda 08:31
    „újságíróból lesz gonosztevővé”

    Szerencsére ez csak film.

Komment írásához