Robert Redford örökre visszavonul a színészettől, de utoljára még rendesen odateszi magát a vásznon

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. jún. 06., 16:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Egy bankrablós filmmel búcsúzik a 81 éves színész–rendező.

Két éve jelentette be egy interjúban Robert Redford, hogy nemsokára visszavonul a színészettől. Akkor arról is beszélt, hogy már csak a másik hobbijának, a festegetésnek szeretne élni, bár azért utalt rá, hogy a rendezést valószínűleg továbbra sem hanyagolja. Redford egyébként őszintén beszélt arról, hogy mi a baja a színészettel: azt mondta, már fárasztják a forgatások, hogy jelenetről jelenetre a topon kell lennie.

Úgy tűnik tehát, hogy az Egyesült Államokba szeptember végén érkező The Old Man and the Gun lesz Redford búcsúfilmje. A film „majdnem igaz” történetet mesél el, és egy bűnőző áll a középpontjában, aki 70 évesen megszökik a börtönből, hogy hallókészülékkel a fülében bankrablásba kezdjen. Hogy Forrest Tuckernek a valóságban volt-e hallókészüléke, nem tudni, az őt alakító Redford mindenesetre ilyen szerkezettel járja majd az útját a filmben, amelynek a most megérkezett előzetes alapján az egyik legjobb jelenete az lesz, melyben Redford szépen elmagyarázza, hogyan kell bankot rabolni.

THE OLD MAN & THE GUN | Official Trailer [HD] | FOX Searchlight

THE OLD MAN AND THE GUN is based on the true story of Forrest Tucker (Robert Redford), from his audacious escape from San Quentin at the age of 70 to an unprecedented string of heists that confounded authorities and enchanted the public.

A The Old Man and the Gunt David Lowery rendezi, aki csinált már egy aranyos mesefilmet szintén Robert Redforddal (Elliott, a sárkány), de tavaly elkészítette a Kísértettörténetet is, ami horrornak álcázza magát, pedig valójában egy remek romantikus dráma Rooney Marával és Casey Affleckkel.

Kövesse a Magyar Narancs filmes blogját, a Mikrofilmet, amely rendszeresen új tartalommal jelentkezik. Ajánlók, előzetesek, toplisták, és még sok minden más a Mikrofilmen!

szerző
Gera Márton
publikálva
2018. jún. 06., 16:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  tiszapolgári
  2018. június 08., péntek 15:46
  Én csak Redford egyik legnagyobb sikerének, az Ilyenek voltunk c. filmnek a címével poénkodtam.
 2. 3
  Kovacs
  2018. június 07., csütörtök 21:45
  1: Már ezzel a bejegyzéssel olyan vagy, mint Buddha (aki még nem volt az, csak Sziddhartha herceg), aki ekképpen szólott:" Micsoda szerencsétlenség, hogy az ifjúságra jellemző gőgtől megszédült gyenge és tudatlan emberek nem vesznek tudomást a vénségről."
  (Vagy a végén mindenki bankrabló lesz? gondolom nem ezt akartad mondani, bár nálad sosem lehet tudni.))
 3. 2
  rworse
  2018. június 07., csütörtök 10:14
  Nem szeretem a "bankrablós" filmeket, de azért Spacek és Redford párosát megnézem.
 4. 1
  tiszapolgári
  2018. június 06., szerda 21:47
  Ilyenek leszünk.

Komment írásához