Csodálatos légi felvételen mutatjuk, mennyien voltak a Kossuth téren

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 21:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Óriásira duzzadt a tömeg a Parlament környékén.

false

 

Fotó: Németh Dániel

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 21:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 15
  G.Atti
  2018. április 16., hétfő 06:33
  Amikor kényelmetlenséget és az egzisztenciális kockázatot leszarva megy a tömeg ki az utcára,na akkor kell félnie bármelyik vezetőnek.
  Viszont társadalmunk vívmányai elsősorban pont ezen dolgokat tudják fejlődés címén elfogadtatni velünk.
  Áldozatot ki akar itt hozni?Aki otthon ül és unatkozik?
  Erőfeszítést ritkán tesznek az emberek,és csak addig tüntetnek amíg kényelmes.
  Egymástól megkérdezik ,ott a tömegben, hogy meddig hajlandóak elmenni?
  Szerintem meg sem merik kérdezni.

 2. 14
  rworse
  2018. április 15., 21:33
  Tüntetgetünk. Egyelőre ez jutott.
 3. 13
  tiszapolgári
  2018. április 15., 20:39
  Imre2015

  Imre drága, nagy fáradság lenne az MO helyett Magyarországot írni? Először emnullásnak olvastam, és nem értettem, hogy miért kell egy körgyűrűt megóvni az ellenségtől.
 4. 12
  Imre2015
  2018. április 15., 19:57
  Keglovics nagyon jól írtad én mint felvidéki magyar mindig felnéztem magyarországra ha átmentünk mindig azt mondtam itt a levegő is más !!! Es most amikor már kezdtem bízni hogy tényleg lesz egy szép gyönyörű magyarország jött egy ilyen alak akit az anyaföld még nem hordott a hátán és visszalökte MO a sötét komcsi korba hát én akkorát csalódtam hogy talán sohase megyek át magyarországra, Istenem segítsd meg MO-t az ilyen alakok ellen !!!
 5. 11
  Terka
  2018. április 15., 15:24
  Nem szoktam a munkahelyemen politizálni, de mivel jobbikos delegáltként igen megviselt a választás eredménye, ott voltam, amikor már fél tízkor pezsgőztek a két-harmad miatt a fideszesek, és röhögtek rajtunk. Szóval, keveset aludtam, és baromira elkeseredtem. Tegnap a tüntetés után utánam-szólt valaki: Teri, te vagy az? Tüntetgetünk, tüntetgetün? És azt kellett válaszolnom, főnököm, örülök, hogy látom. Tüntetgetünk, tüntetgetünk? :)
 6. 10
  keglovics
  2018. április 15., 12:17
  Számtalan okból hathat ez a tömeg Orbán hatalmára jótékonyan, például úgy, hogy a valóban komoly tömegbázisa szemében erősödik, mint erős akaratú vezető, ürügyeket is adhat neki különféle aljas intézkedések bevezetésére, stb., felesleges ezt sorolgatni. Ugyanakkor van azért rizikója is számára az efféle dolgoknak, és láthatóan fél is a geci a tömegtől, mindig is félt, aminek szintén több oka van.

  Olyankor tudnák ugyanis belülről a Fideszből a legkönnyebben megpuccsolni, amikor tömeg van az utcán és az őrizetbevételtől csak a külföldi tartózkodás védené meg adott esetben. Régóta érzékelhető, hogy a krízishelyzeteket képtelen ez a primitív barom kezelni, mindent ráhagy a rabszolgákra és elmenekül. De ilyenkor lehetne egy esetleges rávonatkozó veszély Áder is, aki azért elméletileg még mindig a főnöke, és még számtalan tippem van, de inkább hagyjuk.

  A tüntetések folyamatossá válása tehát valóban lehetne akár súlyos fenyegetés is ennek a rohadéknak a számára, amit főleg idegekkel nem bírna sokáig, de erős kétségeim vannak e tárgyban, mint annak hangot is adtam az iméntiekben.

 7. 9
  tiszapolgári
  2018. április 15., 10:53
  Világos, értem, kösz.
 8. 8
  hóvarjú
  2018. április 15., 10:20
  helyesen:
  ellenünk folytatott propagandára fordítja
 9. 7
  hóvarjú
  2018. április 15., 10:16
  tiszapolgári

  Akkor másképpen fogalmazom meg. Olyan tüntetést kellene szervezni, amely egyben egyfajta sztrájkot is jelentene, kifejezve ezzel, hogy nem vagyunk hajlandóak anyagilag támogatni egy olyan rendszert, amely bennünket nem képvisel, pénzeink nagy részét ellopja, ellenünk folytatott propagandagépezetre fordítja. A hagyományos tüntetéseknek szerintem nem lehet eredménye, több ilyenen voltam, Orbán hatalma pedig csak tovább erősödött (viszont Orbán így elmondhatta, hogy a polgári szabadságjogok biztosítva vannak).
  A pár százezret a fővárosi átlagjövedelem alapján írtam.
 10. 6
  tiszapolgári
  2018. április 15., 09:52
  Hóvarjú

  Én a fővárosban élek, de a havi jövedelmem a százezer forintot sem éri el, és nem hiszem, hogy kirívó példa lennék. Sem a munkám, sem a jövedelmem nem függ a kormány jóindulatától, ezért az elvesztésüktől sem tartok, szerintem ezen a téren sem vagyok egyedül.
  Továbbra sem értem, hogy konkrétan ez a tüntetés vagy általában a tüntetések miért simulnának bele az Orbán-rendszerbe. Ilyen alapon a Tarlós-rendszer szolgalelkű talpnyalója vagyok, amikor felszállok a metróra, és a Rogán-rendszer lekötelezettje, amikor bekapcsolom a tévét.

Komment írásához