Csodálatos légi felvételen mutatjuk, mennyien voltak a Kossuth téren

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 21:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Óriásira duzzadt a tömeg a Parlament környékén.

false

 

Fotó: Németh Dániel

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. ápr. 14., 21:04
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  hóvarjú
  2018. április 15., 09:16
  Jelenleg a faszméregetés zajlik, hogy a békemeneten voltak-e többen vagy ezen a tüntetésen. Az viszont jellemző, hogy ahogyan az ellenzéki páttok, úgy a tüntetés szervezői és sajnos maguk a tüntetők sem értik igazán, hogy szépen belesimulnak az áldemokratikus Orbán-rendszerbe. Vannak választások, lehet tüntetni, Orbán takarodj!-ot ordibálni, aztán szépen hazamenni.
  Lenne egy javaslatom: Ha valaki rendszert akar dönteni, akkor ne szombaton délután hat órára, hanem mondjuk délelőtt tíz órára hirdesse meg a következő tüntetést. A következő szombat ugyanis munkanap. Kíváncsi lennék rá, hogy hányan vállalnának akár egzisztenciális kockázatot is a rendszer ellen. Vagy a pár százezer forintos fővárosi fizetés elvesztése már elrettentené a tömegeket? Ha igen, akkor viszont miért csodálkozunk azon, hogy a falvakban élők a pár tízezer forintos jövedelmükért cserébe Orbánra szavaztak?
 2. 4
  rworse
  2018. április 15., 08:21
  keglovics

  Én se tudom, mi lesz jövő héten, két hónap múlva, de azt tudom, nem Orbán hatalmát fogja növelni az ilyen tüntetés. Azt is tudom, hogy Orbán későbbi kétharmadának megalapozásában nagyon nagy szerepe volt a 2006-os, általa vezényelt és végletekig kihasznált, majd meglegendásított tüntetés- és zavargássorozatnak.
 3. 3
  tiszapolgári
  2018. április 15., 00:03
  keglovics

  Azt tényleg nem lehet látni, hogy mi lesz egy-két hónap múlva. De ha egyelőre más nem is, annyi értelme és haszna mindenképpen volt a megmozdulásnak, hogy a fiúk láthatták, van egy több tízezres, buszoztatás és lengyel vendégművészek nélkül is gyorsan összeállt tömeg, amelyik nem fél attól, hogy rendőrségi kamerákkal figyelik az arcokat.
  Hogy ez miért növelné tovább Orbán hatalmát, nem értem.
  Orbánnak legfeljebb a patyiandrások felett van hatalma, de azt sem mondanám túl stabilnak.
 4. 2
  keglovics
  2018. április 14., szombat 22:43
  Ismétlés? OK. És aztán? Aztán mi lesz? Úgy egy-két hónap múlva, amikor már a kutyának se lesz kedve kimenni? És az még hagyján is, de addig!? Főként addig mi lesz? Legalább addig lesz-e valami, bármi, aminek értelme és haszna van? Megmondom: Orbán hatalmának további növelésén kívül továbbra sem lesz semmi. Ahogy az tudható is volt.

  Ez az egész még annál is rosszabb volt, mint amire számítani lehetett. Hámozott, rántott levegő, ahogy az igény szólt, és az meg is lett.

 5. 1
  Pappjozsef
  2018. április 14., szombat 22:12
  EZ FANTASZTIKUS VOLT ! JÖVŐHÉTEN ISMÉTLÉS !

Komment írásához