Hoppá! Lengyelországban találtuk meg a tévelygő Rogán Antalt

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 22., 21:23
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Róma már nem menő.

Orbán Viktor ma Varsóban járt, és a látogatás tökéletes alkalmat kínált egy kis brüsszelezésre. De miután elkezdtük nézegetni az MTI képeit, feltűnt, hogy néhány fotón a kormányfő mellett ott van Rogán Antal propagandaminiszter is. Azért furcsa ez, mert a mostanában feltűnően keveset szereplő Rogán tényleg ritkán mutatkozik, és általában akkor is valami flancos helyen: Szabó Zsófia esküvőjén, egy jó drága római szállodában, vagy éppen egy ünnepi szentmisén. Ehhez képest Varsó elég szerény hely (bár reméljük, a pierogit azért megkóstolta a miniszter úr), így kezdünk aggódni, hogy talán megszorult a Louis Vuitton márka hazai arca.

false

Fotó: MTI

false

 

Fotó: MTI

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. szept. 22., 21:23
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Varsó
Rogán Antal
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2017. szeptember 23., szombat 13:09
  mindig Az ötödik elemből
 2. 3
  rworse
  2017. szeptember 23., szombat 13:06
  Ha már ételezés. Orbán arcáról nekem az utóbbi években mindig az ötödik elemből a mangalorok jutnak eszembe, akik elnevezésekor a forgatókönyvírók talán ismerték a mangalicát. Rogán arcáról mostanában a zselélepény jut eszembe, körülbelül annyi személyiség van a szemében, mint egy zselélepényben.
 3. 2
  tiszapolgári
  2017. szeptember 22., péntek 23:54
  A pierogin kívül lengyel nemzeti étel még a bigosz és a fasolka is, ez utóbbit faszolkának kell ejteni, és szívből remélem, hogy Rogán Antal ezt sem utasította vissza.
 4. 1
  harcolj
  2017. szeptember 22., péntek 21:42
  Mielnökünk látványosan gyúr hasizomra. A gyrusokra se ártana csekélykét, mert grrr lassan beéri monocelluláris agyával .

Komment írásához