James Bond és Simon Templar is eltörpült mellette

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 24., 00:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Roger Moore, a példakép.

Tegnap, 89 éves korában meghalt Roger Moore, akit nemcsak a rajongók és az egész filmvilág gyászol, de az egyik legnagyobb világszervezet, az UNICEF is, melynek a színész évtizedeken át volt jószolgálati nagykövete. Moore halálhírét követően Anthony Lake, az UNICEF ügyvezető igazgatója a következő közleményt adta ki:

Sir Roger Moore halálával a világ elvesztette a gyerekek egyik nagy segítőjét – és az egész UNICEF család elveszített egy kedves barátot. A leghíresebb szerepeiben Sir Roger a hűvös kifinomultság megtestesítője volt, de jószolgálati nagykövetként végzett munkájában szenvedélyes – és nagyon meggyőző – képviselője volt a gyerekeknek. Egyszer azt mondta, rajtunk áll, hogy a gyerekeknek egy sokkal békésebb jövőt adjunk. Lady Kristinával együtt nagyon sokat dolgozott ezen.

false

 

Fotó: MTI/EPA – Szergej Csirkov

Az UNICEF-nél mindannyian a legmélyebb részvétünket fejezzük ki a Moore családnak, s csatlakozva sok barátjához és csodálójához, az egész világon tisztelgünk előtte, és gyászoljuk az elveszítését. Nagyon fog hiányozni.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. máj. 24., 00:17
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:

Komment írásához