A magyar „focielit” is ott pózolt Londonban

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 25., 10:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A tegnap esti FIFA-gálát ki nem hagyták volna.

A FIFA díjátadó gálájának londoni estjén képviseltette magát a magyar foci minden nagyágyúja. A népes küldöttség tagja volt az MLSZ-elnök Csányi Sándor, aki a FIFA alelnökeként természetesen jelen volt. Elkísérte persze a szövetségi kapitány, Marco Rossi is, sőt Róth Antal utánpótlás-szakágvezető is. A Magyar Sport megírta, hogy ők nem csak a fényes rendezvényen, de a FIFA vasárnapi konferenciáján is részt vettek, ahol megvitathatták a világbajnokság nagy-nagy tanulságait.

Természetesen a Felcsút sem maradhatott ki a partiból. Nem meglepő, hogy Szöllősi György meghívót kapott, már csak a Puskás-díj alapítójaként is, amelyet idén tizedik alkalommal adtak át a legszebb gólt díjazandó. Emellett a Puskás Akadémia klub elöljárói is kiélvezhették az alkalmat, bár nekik a nevükön kívül a puskási örökséghez olyan sok közük azért nincs.

A Royal Festival Hallban tehát Mészáros Lőrinc mint felcsúti klubelnök és Jakab János is tiszteletét tette. Utóbbi magával vitte Spandler Csabát is, a csapat korábbi kapitányát.

A gálán Puskás Ferenc unokája és dédunokája is részt vett. Orbán Viktor bizonyára nagy sajnálatára nem tudott jelen lenni a meghívó ellenére.

A gáláról szóló beszámolóban még megemlítik a résztvevők közt Marozsán Dzsenifert is, akinek valóban ott volt a helye a díjkiosztón: a német válogatott játékosát ugyanis Az Év Női Játékosa díjra jelölték.

 

 

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 25., 10:25
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  tiszapolgári
  2018. szeptember 25., kedd 19:30
  Gratulálok Marozsán Dzsenifernek, már jó ideje ő a legkiválóbb magyar (születésű) labdarúgó, évek óta stabil helye van a legszűkebb élmezőnyben.
 2. 4
  Nonemart
  2018. szeptember 25., kedd 17:02
  A legjobb és legfinomabb a potyalino ! Még kevesen mentek !
 3. 3
  szegedi789
  2018. szeptember 25., kedd 16:03
  Puskás-díjat visszamenőleg (is) odaadhatták volna az isteni Denis Bergkampnak. Szalah gyönguci.
 4. 2
  szegedi789
  2018. szeptember 25., kedd 16:00
  A Kiszeltünde-effektus.
 5. 1
  naki
  2018. szeptember 25., kedd 15:32
  mi közük ezeknek meg az akadémiájuknak, vagy minek, Puskás Ferenc magyar labdarúgóhoz

Komment írásához