A Fidesz azt kéri a kormánytól, hogy februárban terjessze a parlament elé a „Stop Soros” törvénycsomagot

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 20., 14:27
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Magamnak vezénylek, magam hajtom végre!

Most épp megint Budai Gyula volt a soros sorosozó; alig egy hét telt el előző fellépése óta, de simán talált okot Soros emlegetésére.

Budai Gyula szerint a „Soros-hálózat" be akar avatkozni a magyar választási kampányba, és el akarja távolítani az Orbán-kormányt

Ajaj. Ki hitte volna, a Fidesz szerint a „Soros-hálózat" 2018-ban ugyanott folytatja tevékenységét, ahol tavaly abbahagyta, így itthon, Brüsszelben és az Egyesült Államokban is támadja Magyarországot.

Az országgyűlési képviselő most azon aggodalmának adott hangot, hogy még egy nap sem telt el a „Stop Soros!” törvénycsomag beterjesztése óta, de a „Soros-szervezetek” már támadják is azt.

Ismét szórják a pénzt: újabb Soros-ellenes tévéreklámokkal támad a kormány

Nem túl bonyolult szöveggel operál.

Budai szerint az kiabál, akinek a háza ég, tehát szerény következtetése szerint valószínűleg a „Soros-szervezetek” magukra ismertek mint bevándorlást szervező, migrációt segítő tömörülések.
Hacsak nem...

A képviselő szerint a „Stop Soros” törvénycsomag ellen azok emelték fel elsőként a szavukat, akik támadják a kormány bevándorláspolitikáját, akik szervezik és elősegítik a migrációt (mert az csak úgy megy!), és akiket Soros György pénzel – jelentette ki, megnevezve a Magyar Helsinki Bizottságot, az Amnesty Internationalt és a Társaság a Szabadságjogokért szervezetet.

Így aztán égető kérdés a Fidesznek, hogy a kormány elé kerüljön a „Stop Soros!” terv, hogy tárgyalhassa az Országgyűlés, vagyis lényegében a Fidesz.

(MTI)

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 20., 14:27
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  hóvarjú
  2018. január 21., 00:02
  szegedi789, lehet, hogy igazad van, a Fidesz politikai és kommunikációs gépezetén most mindenesetre ott van a tátongó rés, egy ellenzéknek zsigeri politikai ösztönből ezt a rést nehezen gyógyítható sebbé kellene tágítania, ha ezt nem ismeri fel, vagy erre nem képes, akkor kibaszottul nagy az a kérdőjel, amit kitettél.
 2. 7
  szegedi789
  2018. január 20., szombat 20:00
  Ó, én csak egy röpke pillanatról elmélkedék... Hirtelen megakadt a Soros... Mint látható törvényileg zökkentenék vissza.

  De milyen ellenzék ?

  Én egy olyan városban lakom, ahol a nem túl jól taktikázó polgármester min.elnök.-jelölti ambícióit, pontosabban 15percét a saját pártja főszereplésével nyírták ki, és ahol a másik választói kerületben hitgyülis volt kajakost indít az ún. baloldal.
 3. 6
  hóvarjú
  2018. január 20., szombat 19:23
  5

  Azt a bizonyos pettyest be is kellene rúgni, szerintem az ellenzéknek, persze a Fidesz is rúghat öngólt, vagy például a labda megállhat épp a gólvonal közepén.
 4. 5
  szegedi789
  2018. január 20., szombat 18:43
  Mostanában nagyon összetorlódott az a bizonyos rohadt idő. . .

  OLAF-Altusz-Kósa csatártrióról menthetetlenül a saját kapu felé csordogált a pettyes...

  1300 menekült, mami stróman és a sertéetelep, Elios és 12 milliárd huf . . .

  Ki beszélt itt hirtelen Sorosról ?????
 5. 4
  Hofipisti
  2018. január 20., szombat 18:22
  Addig is erről szól a sajtó, erről vitázik a nép, s nem a FIDESZ választási programjáról: SOROS; netán az ország állapotáról a valós tennivalókról, s észre sem vesszük, hogy az utolsó kis kávéskanál is eltűnik a kincstárból.
 6. 3
  galambocskám
  2018. január 20., szombat 17:02
  Jó kis veszekedés várható. Majd figyelek. Arra leginkább hogy mikor kell levenni a hangot.

  Mihelyst szeretett bernusom üvöltésre emelkedik.
 7. 2
  harcolj
  2018. január 20., szombat 16:19
  A butaság mértékegysége 1 Bd - azaz 1 budai - eddig a legbutább embert 0,42 Bd-nek mérték. Kivéve persze Budai Gyulát. Ő 14 Bd. Galambocskájról nincs adat mert nála kiakadt a mutató.
 8. 1
  Világos
  2018. január 20., szombat 15:27
  Ebben a Házibuliban mindig felkérik a gazdát csak éppen zene nem szól.

Komment írásához