A Fidesz egyik kedvence hetente fizet a Fidesz másik kedvencének, hogy mérjék meg, mennyire király a Fidesz

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 27., 16:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A végeredmény pedig mindig az, hogy nagyon király.

A Mészáros Lőrinchez tartozó médiabirodalom egyik ékköve, a Magyar Idők nem tudja, mit kezdjen a sok állami hirdetésből befolyó közpénzzel, így a Fidesszel szintén szimpatizáló Nézőpont Intézettől rendel meg a közélet számára nagyon fontos kutatásokat. Ezekből rendre megtudhatjuk, hogy a Fidesznél nincs jobb.

Csak januárban már három kutatást végzett a Nézőpont, amelyek eredményeit boldogan közölte a Magyar Idők. Három hete kiderült, hogy az országban egyre több embert tesz boldoggá a Fidesz-kormány, majd két hete azt tudhattuk meg, hogy hiába boldogabbak a Fidesztől a magyarok, az EU elkeseríti őket.

Most szombaton végre a közelgő választás esélyeivel is szembesülhettünk, hiszen a Magyar Időkben azt olvashatjuk, hogy a Fidesz–KDNP-re jelenleg többen szavaznának, mint az ellenzéki pártokra összesen. A legvalószínűbb listás eredmények szerint a biztos szavazók körét tekintve a Fidesz–KDNP-re 54 százalék voksolna, míg a Jobbikra 13 százalék. A baloldalon az MSZP-re 9, a DK-ra és az LMP-re 8-8 százalék szavazna, a Momentum szavazataránya 3, a Kétfarkú Kutya Párté 2, az Együtté, a Párbeszédé és a Liberálisoké 1-1 százalék – írták.

Kicsit több állami hirdetés kellene a Magyar Időknek, mert akkor hetente megmérhetnék, hogy miért ők a legjobb napilap Magyarországon.

A Fideszhez közeli Nézőpont Intézet megmérte, hogy az országban egyre több embert tesz boldoggá a Fidesz-kormány

Közvéleményt kutatni is tudni kell. A Fidesszel cimboráló Nézőpont Intézet a Fidesz propagandagépezetéhez, na és Mészáros Lőrinc alá tartozó Magyar Idők kérésére megmérte, hogy az emberek mennyire elégedettek Fidesz-kormány vezette ország helyzetével. Az eredmény nem meglepő: a magyarok egyre optimistábbak, a 2014–2018 közti ciklusban eddig 2017 végén voltak a legbizakodóbbak a megkérdezettek az előző év megítélésében és a jövőre vonatkozó kilátásokat nézve is.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 27., 16:55
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  Világos
  2018. január 28., 10:19
  Ezeknek az állami pénzen fizetett szavazóknak a mérőeszköze:
  Gumicenti olyant mérnek amilyen szépen hangzik.
  Az ECHÓ Tv boroshordó lukjából a nem zet hangja lenne hallható:
  Bayer Zsolt mondaná:Húúúúúúúú ez a bor taknyos amelyből készülnének
  az akku cellái a taknyos nyál meg ebben a körben Örök Nemzeti Energia.
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. január 27., szombat 19:39
  Szívesen olvasnék felmérést arról, hogy ha Mészáros Echo TV-jét átalakítanák boroshordóvá, akkor lenne-e olyan űrmérték, hogy Echo-akó. És ha ez az Echo boroshordó a régi tulaj, Széles Gábor energiáját is tudná tárolni, akkor úgy neveznék-e, hogy Echo-akó akku.
  Erről kellene felmérést készíteni.

Komment írásához