A legjobb, hogy a botrányos Bödőcs-paródiában van egy beteljesült képtelenség Orbántól

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 02., 16:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Már Bödőcs sem tud olyan abszurdot kitalálni, amit a kormányfő ne tenne meg. Erre elmarasztalják!

Pörög a sztori, hogy a szlovák Frekvenciatanács elmarasztalta a helyi közszolgálati Pátria Rádió egyik adását, amiért az a CEU-botrány kapcsán egyebek mellett Bödőcs Tibor egyik paródiavideóját is beidézte. Ebben Bödőcs Orbán Viktor bőrébe bújva azt mondta:

„A külföld zsoldjában álló Soros György segge partján táborozó egyetem kiebrudálásával a munkát még korántsem fejeztük be”

Hűha, bizony! Micsoda szavak!

Az Index azt írja az eset kapcsán, hogy a Frekvenciatanács szerint „tartalmilag és műfajilag sem illik egy ilyen műsorba, és figyelmeztetésben részesítették a rádiót, ami a hatóság legfélelmetesebb fegyvere arrafelé. A dolog pikantériája, hogy a fegyelmező eszköz bevetését a tanács egyetlen magyar tagja, Pék Zoltán kezdeményezte.”

Akkor ezúton ajánlanánk valamit Pék, de amúgy pedig mindenki figyelmébe!

Tekerjenek a videón épp 1:00-hoz, és akkor azt fogják hallani Orbán/Bödőcstől:

„Hívjon Trump uram, de hagyjon üzenetet, mert idegen számot nem veszek fel.”

false

Ezen persze jót lehet röhögni, mekkora már, hogy egy kis ország vezetője... stb.

De nem ez a lényeg. Hanem hogy mi van akkor, ha tudjuk, hogy ez, vagy valami nagyon ehhez hasonló már megtörtént?

Természetesen nem Bödőcs plagizált, a videó elkészültekor még nem tudhatta, hogy a Guardian milyen pompás riportot fog csinálni Felcsúton.

Ahol maga Orbán dicsekedett el a brit újságíróknak ezzel a sztorival: amikor még első ciklusát töltötte miniszterelnökként, még a negyedosztályú Felcsútban játszott, és egyik edzéskor felhívta őt Bill Clinton amerikai elnök, de Orbán épp edzett, ezért azt üzente, hívja vissza öt perc múlva.”

Tipikusan az az eset: elképzeled azt a tufaságot, ahonnan már nincs lejjebb, aztán kiderül, nincs is benne semmi túlzás, ez a vaskos realitás maga. De kéne már erre egy új magyar szó!

(A Clinton-sztori amúgy úgy ért véget, hogy Orbán egy kis unszolásra mégis felvette a telefont. Innen pedig Orbán minden szava TÖRTÉNELEM: „A jugoszláv háború miatt hívott, néhány ajánlatot akart megvitatni. Én meg ott álltam a pályán, [koszosan], mint egy disznó”)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 02., 16:40
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Bödőcs Tibor
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  rworse
  2018. február 02., péntek 19:32
  A Pék az Orbán kenyeréből eszik.
 2. 1
  tiszapolgári
  2018. február 02., péntek 17:23
  Pék Zoltán 2010-től a nemzetiségi Pátria Rádió főszerkesztője volt, de leépítés miatt elküldték, érthető, hogy maradt benne egy kis tüske. Ja, és 2012-ben megkapta a Magyar Arany Érdemkeresztet, illett meghálálnia.
  És innen már egyenes út vezetett a fegyelmező eszközhöz. Még pont időben, mert most februárban lejár a három évre szóló frekvenciatanácsi mandátuma.

Komment írásához