A Fidesz szerint az LMP belerúgott 2 millió emberbe, amikor kiderítette, hogy oltári nagy kamu a nemzeti konzultáció

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 24., 15:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Olyan ez, mint amikor elmondják valakinek, hogy a Mikulás nem létezik.

A szokásos sajtótájékoztatóját tartotta ma Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója, de most sajnos nem beszélhetett csak az ún. Soros-tervről/Brüsszelről, mert kérdések is elhangzottak. Így reagálni kellett például arra, hogy az LMP képviselői tegnap hosszas küzdelem után megtekinthették a nemzeti konzultáció visszaküldött kérdőíveit, amelyekről finoman szólva sem azok derültek ki, mint amiket a kormány kommunikál. Megtudhattuk például, hogy

semmilyen nyilvántartást nem vezetnek az ívekről,

így nehéz elhinni, amit az Orbán-kormány mond, vagyis hogy 1,7 millió levelet küldtek vissza.

Gondolta volna? Totál kamu a nemzeti konzultáció

Az LMP vezetői megnézhették, mi történik a visszaküldött kérdőívekkel. Semmi. A kormány szerint viszont Soros! A Miniszterelnöki Kabinetiroda megengedte Hadházy Ákos és Szél Bernadett LMP-s képviselőknek, hogy megnézzék, mi történik a visszaküldött kérdőívekkel, . A kérdőívek három helyre kerülnek: a Magyar Postához, a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató (NISZ) Zrt.-hez és a Kopint-Datorg Informatikai és Vagyonkezelő Kft.-hez.

Hidvéghi Balázs most erre reagálva azt mondta, „Ron Werber ismét aktivizálta magát”, mert szerinte „a két LMP-s azt mondta el, amit a kampánytanácsadó leírt nekik”. „Az LMP nemcsak azokba az emberekbe rúgott bele, akik feldolgozzák az íveket, hanem abba a most már közel 2 millió emberbe is, aki részt vett a konzultációban” – magyarázta Hidvéghi, aki szerint nem meglepő, hogy az LMP támogatja a Soros-terv végrehajtását, mert „EP-képviselőjük minden, a bevándorlást elősegítő javaslatot megszavazott Brüsszelben”.

Azt is mondta, hogy az íveket a Miniszterelnöki Kabinetiroda kezeli, amely „a törvényi előírásoknak megfelelően jár el”. Szerinte „az LMP azzal próbálkozik, hogy hiteltelenítse a nemzeti konzultációt”. Vagyis mindenki nyugodjon meg, a Fidesznél rendben vannak a kérdőívek.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 24., 15:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 11
  Cyrano
  2017. november 26., 09:46
  harcolj (9)
  Róna vagy csúsztat, vagy ostoba.:(
  A multik kétféle kedvezményt kaphatnak:
  1.) társasági adó elengedése
  2.) munkahely-teremtési támogatás, slussz.
  Ugyanis minden mást szankcionál az Unió. (Tisztességtelen versenyelőny)
  Viszont a multik szigorúan befizetnek minden járulékot.
  Ha valaki dolgozott már magyar "vállalkozónál", akkor pontosan tudja, milyen adóelkerüléseket alkalmaznak. (Ismerőssel történt: elment dolgozni. Elmondták a feladatait (munkaköri leírást nem kapott - bár kötelező) , azt mondták: napi 8 óra (+ reggeli és ebédszünet), azaz 9 óra. Ezért kap 110-et számlára, 70-et zsebbe. Nem volt választása. Aztán egy hónap után közölték, hogy a munkaidő reggel öttől délután kettőig, és a hetvenezerért még négy óra. Azaz napi 13 óra. Másik ismerős (60 éves - szintén nem nagyon ugrálhat), elég vacak időbeosztással dolgozik- nincs ünnepnap a munkahelyén - ha úgy esik dec. 25-én is dolgozni fog - sóhajtva azt mondja, "a munkaidő ugyan több, mint a heti 40 óra, de ezek legalább bejelentettek." És millió ilyen történet a magyar "feltörekvő" vállalkozásokról (Hasonlítsa össze a fizetést a tesco és a cba között. Nem azt mondom, hogy a lidlét hasonlítsa össze, mert ott magasabb, mint egy egyetemi oktatóé.) Megismétlem: minden multi befizet minden járulékot, ami messze nagyobb összeg, mint a tao.(A taó "átcsatornázása" óta, amúgy is irreleváns, mert amit Orbán a hobbijára költ, mindegy, hogy befolyik-e az államkasszába vagy sem. Sztem.)
 2. 10
  Pendragon
  2017. november 25., szombat 13:01
  9. Adókedvezmények? Adómentesség. Ingyen telek, ingyen gyártelep, bagóért dolgozó munkaerő, plusz sokmilliárdos állami dotáció.
 3. 9
  harcolj
  2017. november 25., szombat 11:41
  Nagyon jól mondja Róna Péter, hogy Sorossal ellentétben Orbán zsákmányolja ki leginkább a magyarokat, mivel a multikat pontosan ő támogatja az adókedvezményekkel. Ezáltal ellehetetleníti, tönkreteszi a regnáló, vagy indulni akaró magyar vállalkozókat. Így csak az prosperálhat a magyarok közül akiket töm állami támogatással, ami pedig az uniótól jön. Ebből nincs menekülés, Orbán ténylegesen megfojtja saját feltörekvő középosztályát.Ehhez kollaborálnak a galambocskájtetűfélék.
 4. 8
  hóvarjú
  2017. november 24., péntek 21:09
  A pénzbírság 1 milliárd forint.
  Még jó, hogy nem vezettük be az eurót.
 5. 7
  tiszapolgári
  2017. november 24., péntek 20:33
  6

  Előbb-utóbb mindenki visszaküldi.
 6. 6
  rworse
  2017. november 24., péntek 19:45
  5

  És akik egyáltalán vissza se küldik?! Az végtelen késésnek számít?
 7. 5
  tiszapolgári
  2017. november 24., péntek 19:10
  Tegnap bemondták a rádióban, hogy egy héttel meghosszabbítják a konzultációt, hogy mindenkinek lehetősége legyen válaszolni a kérdésekre.
  Érdekes, hogy a NAV, az Áramszolgáltató vagy a Gázművek soha nem ennyire megengedő, ott a határidő túllépése pénzbüntetéssel jár.

  Javaslom, hogy azokat is büntessék pénbírságra, akik késve küldik vissza a konzultációt. Mindjárt jobban csipkednék magukat a magyarok. Lusta banda!

 8. 4
  szegedi789
  2017. november 24., péntek 18:16
  Holnap már 2,5 millió megbántott mikulás követeli a Rajk- Hadházy -klikk példás megbüntetését...

  December végéig úgy kb. 40-45 millió embert fog az elempé megbántani, illetve megrugdosni.

  Ha a tavaszi választásokig kitarta lendület, akkor egy egész földrész fog nemet mondani a ronwerberi sátáni stratégiára.

  És majdnem megúszták ! ! !
 9. 3
  Motyó
  2017. november 24., péntek 17:26
  Szerintem a fidi rúgott bele az emberekbe, mert nem megfelőem kezeli a papírokat, így bohócot csinált belőlük. Azt is kifejthette volna mit jelent "az íveket a Miniszterelnöki Kabinetiroda kezeli, amely „a törvényi előírásoknak megfelelően jár el”. Lehet, hogy ez az előírás, kukadobozokba velük.
 10. 2
  galambocskám
  2017. november 24., péntek 17:25
  Hajlandó vagyok megbocsájtani a hadházynak ha megígéri hogy legközelebb akkor cirkuszol a parlamentben amikor én itthon vagyok. A legutóbbiról lemaradtam.

Komment írásához