Hírek az íródeáknak állt Orbán Viktorról

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 14., 17:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Csak úgy ég a keze alatt a munka és a ceruza. És még Kósa Lajos botrányára is reagál.

1. „Én már készülődök, írom a beszédemet és remélem, be is tudom addig fejezni” – mondta a miniszterelnök széles vigyorral a miniszterelnöki stáb kamerájába, miközben rettenetes szorgalommal és egy ceruzával farigcsálta ünnepi beszédét, ami nyilvánvalóan tele lesz S, O és R betűkkel.

Orbán Viktor

Ünnepeljünk együtt március 15-én!

2. A Közös Ország Mozgalom életében nagy nap a mai, ugyanis Orbán Viktor (illetve nevében kommunikációs főmindenhatója, Hidvéghi Balázs) kivételesen reagált egy vitameghívásukra, a március 25-i listavezetői vitával kapcsolatban. Persze, a válasza nemleges volt, nem lesz ott a vitán, mert nem tartja ellenfeleit vitaképesnek. „Valódi és értelmes vita nem folytatható olyanokkal, akik az ország legelemibb érdekét sem hajlandóak szem előtt tartani, sőt, minden erővel az ellen tevékenykednek. Ilyen feltételek mellett vitatkozni képmutatás, sőt a szavazók semmibevétele lenne.”

Közös Ország Mozgalom

Nagy dolog történt, a Fidesz kivételesen reagált egy vitameghívásunkra, méghozzá nem mással, mint a március 25-i listavezetői vitával kapcsolatban! Azt írják, Orbán Viktor azért nem vesz részt, mert…

3. Végül Orbán Viktor Angela Merkelnek is küldött egy levelet, amiben gratulál német szövetségi kancellárrá történt újbóli megválasztásához, Horst Seehofernek pedig a belügyminiszteri kinevezéséhez, írja az atv.hu. Orbán levelében a német–magyar barátságot emlegeti Merkelnek: „Európa jelenlegi helyzetét látva nem lehet más célunk, mint hogy kormányaink szoros együttműködésére és a német–magyar barátságra alapozva dolgozzunk kontinensünk biztonságának helyreállítása, gazdaságaink fejlesztése és állampolgáraink sikeres boldogulása érdekében.”

+1. És a ráadás. A 444 kérdésére, miszerint „megrendült-e a miniszterelnök bizalma Kósa Lajosban”, Orbán szóvivője, Havasi Bertalan úgy reagált: „A miniszterelnök álláspontja a Kósa Lajost ért támadásokról: kampánylyukból kampányszél fúj.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 14., 17:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
  1. 1
    rworse
    2018. március 14., szerda 20:59
    kampányerdőspéterkampánykurvaanyád

Komment írásához