Juhász Péter a 444-nek: „Augusztusig adtam magamnak időt, hogy kitaláljam, mit kezdjek magammal”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 07., 07:37
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Megszűnt az Együtt, lehet, hogy Juhász elmegy gyedre.

Az Együtt megszűnt, de egy meglepően sikeres pénzgyűjtő kampány jóvoltából sikerült visszafizetniük a 150 milliós állami kampánytámogatást. A párt legismertebb arca ez alkalomból interjút adott a 444-nek, melyben a leköszönő politikus sok minden más mellett arról is beszél, hogy immár világos számára; nem csak az MSZP, de az LMP is a Fidesz szekerét tolja:

false

 

Fotó: Sióréti Gábor

„Mert ma már teljesen világos számomra, hogy nemcsak egy kósza hír az, hogy az MSZP-t a Fidesz irányítja és pénzeli, hanem ez a valóság. Nemcsak egy feltételezés, hogy az LMP-ben igenis van Fidesz-hatás  és az ő érdekükben politizálnak, hanem ez a valóság. Ha ezeket az alapvetéseket figyelembe vesszük, amiket ma már stabilan tudok, akkor mégis csak egy csomó mindent másképpen tennék.

(…)

De amikor Hadházy Ákos mondja, hogy az LMP-ben vannak, akik a Fidesz érdekében politizálnak, akkor azon nem lehet csak úgy túllépni. Az Új Pólus, az pont arról szólt volna, hogy azokkal, akikről tudjuk, hogy a Fidesznek politizálnak, azokkal nem lehet egy listára menni.”

Az Együtt választási bukása után Juhász Péterrel a Narancs is készített interjút – itt olvasható.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jún. 07., 07:37
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 6
  harcolj
  2018. június 07., csütörtök 22:29
  5 Sajnos ez igy igaz. Nem tudom hogy a magyarok fejében szögesdrót van-e de valami nagyon nem stimmel. Ha Orbánt zseninek lehet nevezni ( én a g-nél maradnék), akkor csak azért , mert felismerni, hogy a magyarokat se nem az értelmükön, se nem a hazaszeretetükön, csakis az irigy korlátoltságukon keresztül lehet "megszelídíteni. Ehhez még korbács sem kell csak egy kis fokhagymás kolbász.
 2. 5
  Kovacs
  2018. június 07., csütörtök 21:33
  3: "...bizony meg kell várni míg Magyarországot végre emberek népesítik be egyszer. "
  Hogy benépesítsék, le kell bontani a nátópengés szögesdrótot. Nemcsak ténylegesen, de a fejekben is. Ehhez viszont mindenki ragaszkodik. Különösen a fejben lévő szögesdrótokhoz.
 3. 4
  rworse
  2018. június 07., csütörtök 18:36
  Eddig minden jel arra mutat, hogy a Jozanesz által emlegetett ügyben nem Juhász, hanem a felesége a kretén, és Juhásznak lenne oka a feleségét feljelenteni erőszakért. Közvetett bizonyítékok egyelőre erre vannak. Az ügy vizsgálata mindenesetre folyamatban, korai ítélkezni. Az azonban befejezett, közvetlen bizonyítékokkal többszörösen bizonyított, hogy Jozanesz egy kretén, mint a bértrollok olyan fajtája, aki a legrosszabb habonyi-finkelsteini-bannoni-göbbelsi hagyományok alapján készített sillabuszokból másolja ide a röfögéseit.
 4. 3
  harcolj
  2018. június 07., csütörtök 11:15
  Jó zanesz - Juhász egyike volt azoknak a fél tucat politikában értünk küzdőknek akiknek a mai Magyarországon nincs esélyük a magyar szavazók támogatására, mivel a többségük kegyeddel együtt még a papucsállatka-stádiumban leledzik az evolúció erdejében. Én azt javaslom ezért neki, hogy ne bajlódjon tovább a választópolgárokkal, bizony meg kell várni míg Magyarországot végre emberek népesítik be egyszer.
 5. 2
  Jozanesz
  2018. június 07., csütörtök 10:33
  Juhász Péter egy kretén, akit a saját élettársa jelentett fel erőszakért. Nem beszélve arról, hogy még az is hazugság, amit kérdez....
 6. 1
  rworse
  2018. június 07., csütörtök 10:28
  "Az Új Pólus, az pont arról..."
  "...azokkal, akikről tudjuk, hogy a Fidesznek politizálnak, azokkal nem lehet..."

  Feltehetően élőbeszédben így hangzott el, de írásba nem feltétlen kéne átvenni a hibás névelő- és névmásduplázást, mert - feltételezem -, nem igazán van funkciója a hiba szövegbentartásának. Bár nyelv az amit használunk, azaz, nincs helyesírás, de ha azt mondta volna Juhász, hogy "azokkal azokkal, akikről tudjuk", biztosan csak az egyik névmást hagyta volna benn a szerző az írott szövegben. Hehe.

Komment írásához