Ki akarják záratni Orbánékat az Európai Néppártból, a Fidesz most reagált: Soros és migráció

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 27., 09:36
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ja, és Orbán Viktor az egyik legbefolyásosabb, legbátrabb politikai erő.

A héten jelentette be a Human Rights Watch (HRW) nevű szervezet, hogy kampányt indít és felszólítja az Európai Néppártot, hogy zárják ki a Fideszt soraikból. A szervezet úgy látja, a német kereszténydemokraták hallgatásukkal csak bátorítják az idegengyűlölő, populista Fideszt.

A kizárást követelő kampányra ma Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója reagált a Kossuth rádió Vasárnapi Újság című műsorában, és a válasz szokás szerint úgy foglalható össze, hogy Soros és migráció.

Hidvéghi szerint ugyanis

 • példátlan a Soros-hálózat durva beavatkozása, politikai nyomásgyakorlása a Fidesz ellen,
 • a Soros György által finanszírozott szervezet azt akarja elérni, hogy meggyengítse a bevándorlásellenes politikát, elhallgattassa azokat, akik fellépnek az illegális migráció ellen.
 • Orbán Viktor és a Fidesz „az egyik legbefolyásosabb, legbátrabb politikai erő”, ezért irányul a nyomásgyakorlás ellenük,
 • és már a jövő héten beterjesztik az alaptörvény módosítását, és a Stop Soros-törvénycsomagot.

(via MTI)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. máj. 27., 09:36
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  vilsi
  2018. május 28., hétfő 07:25
  Ilyen "híreket" mért vesztek át? 9/11: SAJÁT GYILKOSAIKAT PÉNZELTÉK
  Amerika föláldozott 3000 amerikait – 300 millió kényelméért. Bin Laden-éktől Bush is vett olajat. A szaudiak jó dolgukat annak köszönhetik, hogy véletlenül egy nagy olajmezőn telepedtek le. Ha nem így lenne, ma a sejkek ugyanúgy menekülnének, mint a szudániak vagy jemeniek. Tömjük őket dollármilliárdokkal – és csak rosszat teszünk velük. Úsznak a pénzben, amiért nem dolgoztak meg. Gyomorkérdés, veszünk-e árut orgazdától? A gyerekgyilkos Putyintól gázt? Pecunia non olet? (Őrzök egy hamis 50 márkást 1991-ből, rajta Kohl kancellár, Daimler-Benz, MAN, Thyssen, Preussag, Siemens, AEG, MBB – vérrel leöntve: KEIN BLUT FÜR ÖL!) A fegyveripar, a háború, a fogyasztás kell a jóléthez – hullák OK, de menekültek? Nem kellene így élnünk. Ezeknek az embereknek nem kellene ide jönniük. Európa határai: vízbefúltak sírjai. Éljen és dolgozzon mindenki a szülőhelyén! (Lásd: Energiamenü, ökobetyár)
 2. 2
  Nonemart
  2018. május 27., 17:47
  A kizárás önvédelemből történne, és lehet, hogy már későn ! Ez a néppártiság kezdi magét végérvényesen lejáratni Európában ! Csak nehogy a tőle méginkább jobbra állók kezébe csússzon át az irányítás !
 3. 1
  rworse
  2018. május 27., 14:08
  Húgyvéghi.

Komment írásához