Kovács Zoltán elmondja, hogyan támogatják Soros civiljei az illegális bevándorlást, de egy magyar példát sem említ

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 29., 19:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Bezzeg a németeknél…

Kovács Zoltán jól odavágott: bemutatta a Soros-tervet, a magyar kormány Stop Soros csomagját, és néhány példával igyekezett érzékeltetni, hogyan támogatják a civil szervezetek (akiket nyilvánvalóan mind-mind Soros György támogat) az illegális bevándorlást. Egyetlen szépséghibája van a dolognak: a kormányszóvivő példái között egy magyar sincs. Egyetlenegy se.

Kovács példaként említi a Welcome to Europe (W2EU) bevándorláspárti német civil szervezetet, akiket természetesen Soros támogat, és olyan információkat osztanak meg a honlapjukon, amik segíthetnek a menekültstátusz iránti kérelem beadásban az EU határain belül.

Egy Watch the Med nevű szervezet egyenesen arra vetemedett, hogy „riadóvonalat” üzemeltessen olyan menekülteknek, akik bajba kerültek a tengeren, vagy attól félnek, hogy kiutasítják őket egy országból. Ez a szervezet még arra is képes, hogy értesítse a médiát és a politikusokat, hogy gyakoroljanak nyomást, „jelentsen ez akármit”, írja Kovács.

A kormányszóvivő azt is nehezményezi, hogy a W2EU mottója szerint a szabad mozgás joga mindenkit megillet; szerinte ez az EU-n belül és az EU-ba való belépéskor csak az uniós állampolgárokat illeti meg, másokat nem.

Kovács végül leszögezi, hogy ezek a Soros által finanszírozott szervezetek a nyitott határok ideológiáját hirdetik, és mivel így nyíltan támogatják az illegális migrációt, nemzetbiztonsági veszélyt jelentenek.

Még jó, hogy nem nálunk ténykednek.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 29., 19:10
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2018. január 30., kedd 22:37
  Persze, hogy nem említ magyar példát, hiszen a Magyar Zországba' már nem tud a Soros migráncssimogatni, hiába szeretne. Hiszen a Magyar Zországot már megvédték a magyarok (értsd, a Zorbán-rezsim belső körei zsebre rakták a végvári kapitányi honoráriumokat). Most elmondta a Kovács, hogy hogyan fogják a magyarok megint a Zooropát is megvédeni, még önmagától is.
 2. 3
  Cyrano
  2018. január 30., kedd 10:15
  Nonemart:
  Nemcsak KZ-t kell elzavarni, mindenkit, aki kiszolgálta ezt a bagázst.
  KZ külön bűne, hogy nem egy ostoba sudribunkó, hanem pontosan tudja, mit tesz.
  De láthatóan van az a pénz.
  És ezért gyalázatosabb egy fokkal, amit tesz, mondjuk Kósa cselekedeteinél.
 3. 2
  Nonemart
  2018. január 30., kedd 09:17
  KZ egy szolga, akire nagyon is vonatkozik, hogy önként és dalolva vállalja a szemét munkát ! Ezért aztán nehezen tudom elképzelni, hogy orbánék elzavarása után itt akár egy percig is maradhasson ! Nem vethetne a szemünkre semmit sem.
 4. 1
  szegedi789
  2018. január 29., hétfő 23:11
  Én azokat a züllött alakokat utálom, de nagyon!, akik u.azon munkával két diplomához jutnak, és pluszban Soros money is befigyel a háttérben (hol másutt?!). Szerencsére ez ritka , mint a fehér holló, mert KZ nem írt ilyenekről.

Komment írásához