Lázár János már szánja-bánja, hogy ordas nagyot cigányozott, de amúgy szerinte az MSZP a hibás

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 01., 16:37
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Nyilván nem ő.

„Akinek reggel 6-kor el kell mennie melózni, és mondjuk Hegedűs Laci dolgoztatja itt, a hódmezővásárhelyi városházán, annak délután háromkor már nem sok kedve marad, hogy elmenjen lopni. Beszéljünk világosan és egyértelműen” – mondta január végén Lázár János egy lakossági fórumon, aki úgy látszik, így melegít a hódmezővásárhelyi időközi választásra. A kijelentés nyilvánosságra kerülése után Komjáthi Imre, a Közmunkások Szakszervezetének társelnöke bejelentette, hogy feljelentik Lázárt közösség elleni uszításért.

Ebben a szomorú országban már a főminiszter sem cigányozhat egy kiadósat?

Feljelentették Lázár Jánost. Alig várjuk, hogy az ügyészség lecsapjon rá. Ocsmány cigányozással pótolta az érdemi mondandó hiányát tegnapi hódmezővásárhelyi fellépésén Lázár János miniszterelnöki miniszter. Hódmezővásárhelyen most választási kampány folyik; február 25-én időközi polgármester-választást tartanak.

A mai kormányinfón a hvg.hu tudósítása szerint Lázár, ha furcsán is, de elnézést kért. Azt mondta, hogy „arról az emberekről beszélt, akit a szocialisták korábban megélhetési bűnözőként neveztek meg, de ha bárkit megsértett, elnézést kér”. Majd gyorsan hozzátette, hogy „megcáfolhatatlan tény, hogy vannak olyan csoportok, akiknek korábban csak a megélhetési bűnözést ajánlották, most a munkát”.

Hát, így kér bocsánatot a kancelláriaminiszter.

 

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 01., 16:37
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 5
  rworse
  2018. február 02., péntek 10:32
  Kérjen bocsánatot tőled a Lázár!
 2. 4
  naki
  2018. február 02., péntek 09:40
  Cyrano

  Igaz. Ennek a rezsimnek a rabszolgamunka és az alattvalói mentalitás erősítése az alapelve és ennek számos megjelenési formája van. Ezt az alapelvet kell kiirtani egyszer s mindenkorra Magyarországról. Mi nem vagyunk alattvalói senkifia szarnak, a munkáért pedig európai szintű fizetést akarunk kapni. Mindenki tegyen érte, hogy legyen szakmája, arról pedig a mindenkori kormány tegyen, hogy munkahelye is lehessen. Jellemző ennek az ancien regime-nek a romlottságára, hogy azt csinálják a közmunkának nevezett kényszermunkával (nem átmenetinek, hanem véglegesnek tekintve), amit írsz. Kell még bizonyíték?
 3. 3
  Cyrano
  2018. február 02., péntek 07:55
  naki (1)
  Igazad van, Lázár "kinek mennyije van, annyit is ér" szöveggel már beárazta magát.
  De a cigányozás egy új színt.
  Ahogy az is, hogy nem képes elvinni a balhét, hanem visszafele mutogat.
  De akkor legalább jutna eszébe, hogy a közmunkát is s zoc.-lib kormány találta ki, de akkor még a minimálbérhez kötött bérezéssel. És nem úgy alkalmazták, hogy kirúgták az állami tisztségviselőt, könyvtárost, majd visszafoglalkoztatták közalkalmazottként, ahogy most teszik.
 4. 2
  szegedi789
  2018. február 01., csütörtök 23:18
  Tehát L.J. csak az emeszpé háta mögé bújva képes úgy istenesen megélhetésibűnözőzni (tudjuk hogy érti ) egyet...???

  Ez most komoly?

  Ki gondolta ezt évekkel ezelőtt, és megannyi kemény szalon- és nem annyira házba való rasszista dumák után...

  És ő OV után a második legpotensebb valaki ebben a szarban...
 5. 1
  naki
  2018. február 01., csütörtök 17:03
  Nem érdemes ezzel a lakájjal foglalkozni, ő annyit ér amennyi pénze van, pillanatnyilag a lógó tökű diktátor gatyakorcának büszke és identitásában megerősödött lakója. Máshogy is lesz majd nemsoká. Azzal viszont sajnos foglalkozni kell, amit a szájába adtak, hogy mondja és ő mondta is odaadóan: „megcáfolhatatlan tény, hogy vannak olyan csoportok, akiknek korábban csak a megélhetési bűnözést ajánlották, most a munkát.” Ezt a szöveget tanmesébe kellene tenni, mert esszenciája az aljas Fidesz-demagógiának, amit megalakulásuk óta folytatólagosan művelnek, előre megfontolt szándékkal. "Megélhetési bűnözést" soha senki nem ajánlott senkinek, magát a fogalmat is Kuncze Gábor találta ki annak leírására, hogy akinek nincs semmije, lopni fog, hogy ne dögöljön éhen. Csak a tény kedvéért. Jobb lett volna, ha a lakáj, ez a szegény pára, "ajánlottak" helyett "kényszerítettek"-et mond. Lett volna egy különös bája, hiszen, akinek nincs semmije, az annyit is ér (tőle tudjuk), és hát azt is látjuk, hogy akinek annyija van, mint őneki, hát nem is ér az többet... A korábbi kormányok se sokat tettek a munkahelyteremtés érdekében, ez a söpredék pedig pláne nem. Azt is hazudta, és nem égett a pofáján a bőr, hogy "munkát ajánlottak". Nem munka az, hanem rabszolgamunka, és nem ajánlották, hanem kényszerítették. Két fideszes kulcsfogalom, figyeljetek oda: "rabszolga-" és "kényszerítés". Mivel se jövőképük, se halvány gőzük nincs, hová akarnak ezzel az országgal eljutni, így az odavezető utat se tudják. Ad hoc szarakodnak, kényszerítenek és hatalmaskodnak. A legpocsékabb rendszerek sajátosságai. A Fidesz rémuralma egyvalamire jó: történelmi példája annak, hová lehet süllyeszteni Európa közepén egy kultúrnemzetet, amikor egy dilettáns bűnszervezet a hatalom gazdája. Úszik a fekália a víznek árján.

Komment írásához