Már tényleg nagyon nagy a baj a Fidesznél: szerintük Karácsony Gergely a magyarok ellen van, mert többször elutazott külföldre

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 19., 17:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Ez felháborító!

Ma Hollik István Fidesz–KDNP-s szóvivő országgyűlési sajtótájékoztatót tartott, ahol kiderült, hogy nagy a baj, mert Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje „külföldre utazgat”, és ez nem jelenthet mást, csak azt, hogy a „magyar emberek akaratával szemben” áll. Hogy miért?

Hollik szerint azért, mert a múlt héten Bécsben, ma pedig Brüsszelben tárgyalt, és ebből világos, hogy ha „ők kerülnek kormányra, akkor végre fogják hajtani a kvótát, és elkezdik a betelepítéseket”.

A fideszes politikus szerint egyértelmű, mit kell tennie Karácsonynak: be kell fejeznie „a magyar emberekkel szembeni tárgyalásait külföldön”.

Hollik István mindig tudja, mi áll a háttérbe

Hollik István mindig tudja, mi áll a háttérben

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Csak a tények kedvéért: annak a pártnak a tagja mondta a fentieket, amelyiknek az elnöke a vele egyet nem értő magyarokat fenyegette március 15-én.

Karácsony Gergely pedig az Európai Parlamentben (EP) tartott mai sajtóértekezletén elmondta, hogy kétnapos látogatásának egyik célja, hogy „megvédje a magyar társadalmat a károkozástól, amelyet saját kormánya okozott neki Európában, és hogy elmondja, április 8-án a magyar választópolgárok olyan kormányt juttathatnak hatalomra, amely nem ellopni, hanem felhasználni akarja az uniós pénzeket, és amely nem állítja azon hamis dilemma elé Magyarországot, hogy Brüsszel vagy Budapest”.

(MTI, via 444.hu)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. márc. 19., 17:53
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  bétom
  2018. március 20., kedd 12:00
  Ezek a Hollik- féle egysejtűek, kiknek üzennek?
 2. 3
  szegedi789
  2018. március 19., hétfő 20:41
  Mivel hazajövet nem ellenőrizték Karácsony csomagjait, amivel komplett soros osztagokat csempészhetett be sokat szenvedett szent anyaföldünk szívcsakráinak eltömítésére, és hollik isti még ki se ment arra a rohadt reptérre, hogy tegyen egy gyönguci megakadályozási kísérletet, esetleg egy jól fejlett echótévés stábot küldhettek volna loholni a gaz Karácsony nyomába, aki ebből következően végig garázdálkodhatta Ejrópát..., számomra tehát EZ nem jelent mást, mint :

  --- > HOLLIK ISTI A SOROS BEVÁNSORLÁSPÁRTI-ISZLAMIZÁCIÓS, MÁRIA SZENT ORSZÁGÁT BÉCSIESÍTŐ PROJEKT PASSZÍVAN-AGRESSZÍVAN LELKES ÉLHARCOSA ! :)
 3. 2
  tiszapolgári
  2018. március 19., hétfő 19:20
  El kell venni Karácsonytól az útlevelet és a személyit, vagy be kell vezetni a vízumkényszert, és akkor rend lesz végre.
 4. 1
  rworse
  2018. március 19., hétfő 18:44
  Egyre többen vannak az ilyen Hollik-félék, akik ne akarjanak velem egy sötét sikátorban találkozni...

Komment írásához