Miskolc polgármestere túltolta a kormánypropagandát: Kriza Ákos hadat üzent Soros szervezeteinek

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 11., 19:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Miskolc nem kér Soros civiljeiből akkor sem, ha a régió beledöglik a nyomorba.

Nemkívánatos Miskolcon a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány – jelentette ki sajtótájékoztatóján Kriza Ákos, Miskolc Fidesz–KDNP-s polgármestere. A politikus nyilatkozata szerint az alapítvány a Dél-Dunántúlon, valamint az Észak-Alföldön terjeszkedik, a projekt részeként új irodák nyílnak Pécsen és Debrecenben is, ahol már két helyi szervezet be is kapcsolódott a Soros-programba.

Mindehhez csak azt felejtette el hozzátenni a borsodi polgármester, hogy a Nyílt Társadalom Alapítvány más civil szervezetekkel együtt Magyarország nyomorgó régióinak lakóin próbál meg segíteni.

Persze, a „Soros-terv” részeként.

Kriza szerint Soros György, felmérve azt az ellenállást, amelyet a magyar társadalom tanúsít bevándorláspolitikája és terve ellen, offenzívába kezdett. Soros alapítványának vidéki terjeszkedése nyílt beavatkozás a magyarországi választási kampányba, csak éppen nem nyílt sisakkal, politikusként, párttá szerveződve, hanem „dollárszázezrekkel a zsebében, alattomos módon, civilek, álcivilek mögé bújva”.

Miskolc vezetősége és Kriza maga is állítólag nagyra értékeli a civil társadalom önszerveződését, önkéntes munkáját. Ezt minden évben költségvetési támogatásokkal is kinyilvánítják. A Soros-féle szerveződések azonban szerinte se nem önszerveződőek, se nem önkéntesek, inkább „felülről szervezett zsoldosokról” van szó, akik civil szervezeti formában dollárszázezrekből akarják már nemcsak népszerűsíteni a nyitott társadalom ideológiáját, hanem egyenesen ennek bevezetését akarják kierőszakolni a politikai döntéshozóktól Brüsszelben. A Soros-hálózat hazai terjeszkedését mindezek alapján károsnak és a magyar állampolgárok akarata elleninek kell minősíteni – jelentette ki.

Kriza szerint 2010 óta a nyugalom és a biztonság megteremtésére, egy élhető város újjáépítésére szövetkeztek a miskolciakkal. „Ezúton szeretném jelezni, hogy nem engedem meg azt, hogy bárki ezt a nyugalmat megzavarja, és városunkba telepedjen azért, hogy olyan bevándorláspolitikát terjesszen a miskolciak körében, amelyre a miskolciak már többször nemet mondtak. Tartsuk tiszteletben ezt a véleményt, és aki nem ezt teszi, az nem más, mint provokátor, aki megbontja városunk nehezen elért nyugalmát.”

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. dec. 11., 19:50
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  Valakicske
  2017. december 12., kedd 13:19
  Ez a Criza is visszatakarodhatna oda, ahonnan ide ette a rosseb ... az összes vérszívó, ótvar, élősködő pereputtyával együtt.
 2. 8
  galambocskám
  2017. december 12., kedd 08:40
  Vice, remélem aláírtad már azt a petíciót ami antiszemitizmusról zagyvál. 3. 7
  galambocskám
  2017. december 12., kedd 08:37
  Az viszont igaz hogy a cigányokkal való együttélés a nem cigányok számára nem kéjmámor.

  Remélem, a hercig most már elégedett.
 4. 6
  tiszapolgári
  2017. december 12., kedd 08:35
  Békegalamb egy segg.
 5. 5
  rworse
  2017. december 12., kedd 06:39
  A grrreselyű persze szokásához híven hazudik. Még a tőle megszokottnál is ocsmányabb módon.
 6. 4
  galambocskám
  2017. december 12., kedd 06:22
  Az viszont igaz hogy a cigányokkal való együttélés a nem cigányok számára maga a kéjmámor.

  Már csak az iszlám kincsek hiányoznak Miskolcnak.
 7. 3
  galambocskám
  2017. december 12., kedd 06:20
  "Kriza szerint Soros György, felmérve azt az ellenállást, amelyet a magyar társadalom tanúsít bevándorláspolitikája és terve ellen, offenzívába kezdett. Soros alapítványának vidéki terjeszkedése nyílt beavatkozás a magyarországi választási kampányba, csak éppen nem nyílt sisakkal, politikusként, párttá szerveződve, hanem „dollárszázezrekkel a zsebében, alattomos módon, civilek, álcivilek mögé bújva”."

  Pontos helyzetleírás. Hát mit tehetünk, nem igaz?
 8. 2
  Kovacs
  2017. december 11., hétfő 23:49
  „Ezúton szeretném jelezni, hogy nem engedem meg azt, hogy bárki ezt a nyugalmat megzavarja, és városunkba telepedjen azért, hogy olyan bevándorláspolitikát terjesszen a miskolciak körében, amelyre a miskolciak már többször nemet mondtak. Tartsuk tiszteletben ezt a véleményt, és aki nem ezt teszi, az nem más, mint provokátor, aki megbontja városunk nehezen elért nyugalmát.

  A miskolciak, mint tudjuk, a romákkal való együttélésre mondtak nemet. A "számozott utcák"-ról nemzetközileg is számontartott kegyetlenség, a szegregált iskolarendszerük, szintén bejárta Európát is. Az elért "nyugalom" egy apartheid város. Hogy ezt a nyugalmat nehezen érték volna el, kétlem. Aki pedig úgy alapjában véve nem az ilyen apartheidben édekelt, nem provokátor, hanem azt úgy nevezik, hogy városi polgár, aki nemcsak saját (gazdasági) klikkjével, hanem az összes városlakóval szeretne nyugalomban élni. A polgármester pedig jobb lenne, ha hallgatna. "Bevándorlás" ügyben pedig pláne.
 9. 1
  rworse
  2017. december 11., hétfő 21:03
  erdőspéterkurvaanyád

Komment írásához