Napi Mészáros: Lőrinc bekebelezte a Club Aligát is

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 26., 12:16
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

A Kádár-villát is viszi a felcsúti fenomén. Egypártrendszerben jól jön a pártüdülő.

false

A tranzakció részletei a következők:

Mészáros Lőrinc vagyonkezelője, az Appeninn Vagyonkezelő Holding Nyrt. leányvállalata, az Appeninn BLT Kft. szerdán adásvételi szerződést kötött a PRO-MOT Hungária Ingatlanfejlesztő Kft. 74,99 százalékos üzletrészének, valamint a társaság fennálló követeléseinek megszerzésére – közölte az Appeninn Holding az MTI-vel.
A PRO-MOT a Club Aliga 37 hektáros területe és az üdülőkomplexum 167 férőhelyes kikötője mellett a magyar állam tulajdonában lévő, további 10 hektáros ingatlan vagyonkezelési jogait is birtokolja.

Az Appeninn Holding azt is közölte, hogy az Appeninn leányvállalata megvásárolja a jelenlegi izraeli tulajdonos, az SBI-csoport PRO-MOT Hungária Kft. felé fennálló követelését is.

A Club Aliga üdülőcentrum (mely a rendszerváltás előtt a pártüdülő, s Kádár kedvenc nyaralóhelye volt) közvetlenül a Balaton partján található – egy 167 férőhelyes kikötő is tartozik hozzá.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 26., 12:16
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 2
  nemá
  2018. augusztus 17., péntek 16:27
  Ja, és most nem egypártrendszer van? A fideszfiúk a létező szocializmusban szocializálódtak, Bibó-kollégium ide vagy oda - megtanulták a leckét, okos gyerekek. Addig csűrték-csavarták a szavazási rendszert, jogilag kurvára oké, hisz jogász mind, hogy csak ők nyerhetnek. Így ma már egyszerűen csak más a hazaáruló gengszter neve. Annyi a különbség, hogy Kádár-apák idején még nem off-shore cégnek hívták az ellopott pénz feltalálási helyét. Lámpavas!!!
 2. 1
  naki
  2018. július 26., csütörtök 21:22
  nem körözött, köztörvényes tolvaj

Komment írásához