Richard Branson elítéli Orbánék CEU-ellenes támadását

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 16., 10:18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

„A Soros-bashing, melynek nagy részét erős antiszemita felhangok jellemzik, hosszú idő óta létező, szélsőséges jelenség. Ezért is találtam rendkívül nyugtalanítónak, hogy Magyarország egyre erőteljesebben autoriter kormánya csatlakozott az összeesküvéselmélet-gyártókhoz, amikor úgy módosította a nemzeti felsőoktatási törvényt, hogy az – a széles körben elfogadott nézet szerint – kifejezetten a Közép-európai Egyetemet (CEU), e Soros György által 1991-ben alapított, kimagasló intézmény bezáratását célozza.”

false

Richard Branson, a Virgin-birodalom tulajdonosa a virgin.com-on tette közzé sorait: „Jól ismerem Soros Györgyöt, jó barátomnak tartom. Az egész világra kiterjedő jótékonysági munka igazi óriása ő, aki a közjó érdekében lép fel” – kezdi személyes hangvételű írását a brit milliárdos, akit mélyen aggaszt az Orbán-kormány CEU-ellenes támadása és az illiberalizmus térnyerése.

Richard Bransonnal készített interjúnk itt olvasható.

szerző
narancs.hu
publikálva
2017. nov. 16., 10:18
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 4
  rworse
  2017. november 16., csütörtök 22:53
  Még logikus is. Szerintem Branson akarja az új, iszlám alapú Európa benépesítéséhez a repülős szállítási koncessziót elnyerni.
 2. 3
  rworse
  2017. november 16., csütörtök 22:51
  Branson Soros-bérenc. Őt is behálózta a hálózat.
 3. 2
  tiszapolgári
  2017. november 16., csütörtök 21:15
  Kovacs

  Ha az Ismerős Arcokat vagy a Kormoránt a Virgin Records adta volna ki, akkor talán számítana valamit a véleménye. De az angol lemezkiadók sose tudtak ráérezni arra, hogy mi a jó zene.
 4. 1
  Kovacs
  2017. november 16., csütörtök 14:42
  Természetesen egy brit milliárdos bejegyzése mélyen meggyőzi az éppen nemzeti lázú konzultálókat és (el) gondolkodásra bírja Grrr nevű kommentelőtársunkat is.

Komment írásához