Tuzson Bence szerint az áprilisi választáson „akár száz évre is eldőlhet” az ország sorsa

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 12., 09:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

És hogy miről szól majd a voksolás? Soros!

„Sorfordító választás lesz április 8-án, arról kell dönteni, hogy áll-e a kerítés vagy sem, akár száz évre eldőlhet Magyarország sorsa” – mondta pénteken reggel a királyi tévében Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár. A politikus ezt még megfejelte azzal, hogy szerinte „a Soros-féle erők megpróbálják keresztülerőltetni a kötelező kvóták rendszerét, ezt nem szabad engedni, erről szól az áprilisi parlamenti választás Magyarországon”.

Miután tehát megtudtuk, miről szól a választás, milyen nagy kérdésekről is kell dönteni, és megvolt a kötelező sorosozás is, Tuzson Bence kommentálta azt is, hogy hivatalosan is megérkezett az Európai Bizottság keresetlevele az Igazságügyi Minisztériumba (IM) arról, hogy a testület megindítja az eljárást az Európai Bíróság előtt Magyarország ellen az uniós menekültkvótákról szóló döntés elutasítása miatt.

Tuzson szerint „az EU tagállamai közül egyedül Málta hajtotta végre a kvótadöntést, például Ausztria csak 1,8 százalékban, Szlovákia 1 százalékban, mégis csak Magyarország, Lengyelország és Csehország ellen indítottak kötelezettségszegési eljárást”. Amiben persze tovább vívjuk harcunkat, hiszen a kormány kiáll álláspontja mellett, miszerint „a megoldás nem a kvóta, hanem a határok megerősítése, a problémákat pedig ott kell kezelni, ahol keletkeznek”.

(MTI)

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. jan. 12., 09:05
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 8
  Cyrano
  2018. január 12., péntek 15:50
  Galambócskám, a történet így néz ki:

  http://europakavezo.blog.hu/2018/01/12/bokros_elutasitotta_a_dk-t?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook_share&utm_campaign=blhshare
 2. 7
  hóvarjú
  2018. január 12., péntek 14:37
  Száz év agyhalott magány
  Szerző: Tuzson Bence
  Már kapható az enyvesboltokban!
 3. 6
  galambocskám
  2018. január 12., péntek 13:28
  Vérzik a szívem a lajoskáért.

  "Négy hónapi hitegetés, sőt hazudozás után a DK elnöke végre bevallotta: nem akarnak megállapodni a Modern Magyarország Mozgalommal” – írta Bokros Lajos a Facebookon pénteken."

  Eztet mondta a mi lajosunk. Nyuszó-muszó, ha a gyurcsincsi a kebelére ölelne benneteket akkor 10 százalékot kéne elérnetek. A gyurcsincsi nem akar kockáztatni ami érthető mert ti lajoska sehol sem vagytok. Talán ha 1 százalékon, de azon is csak talán. A többit a gyurcsincsiéknek kéne hozniuk szóval nekik ez nem akkora bolt.

  "”A politikus ezután bejelentette, hogy a MoMa számára ezek után nincs más út, mint elindulni 2018-ban."

  Hát borzalom, na.

 4. 5
  tiszapolgári
  2018. január 12., péntek 12:52
  A Fidesz-propagandát korábban sem lehetett azzal vádolni, hogy kizárólag az akadémikusok érthetnék csak meg, de azt a mélyföldi színvonalat, amit Tuzson, Dömötör, Németh és a többi anyaszomorító megpróbál belőni, az átlagemberek nevében kikérem magamnak.
 5. 4
  Világos
  2018. január 12., péntek 11:04
  Lehet, hogy Tuzson Bence még él 100 évig de akkor el kell számolnia miért vette
  fel utsó tárolásra a pénzt. A tároló nem épült meg.Még Ő is lehet soros vádlott.
 6. 3
  alterego56
  2018. január 12., péntek 10:21
  Nem azzal van a baj hogy a kormány korlátozni akarja az invázió szerű bevándorlást. A baj az hogy ezt úgy teszi hogy idegen ellenes gyűlöletet szít az átlag emberekben, akik alapvetően nem xenofóbok. Ennek következménye hogy más bőrszínű embereket egyes alul művelt honfitársaink illegális bevándorlóknak néz és rendőrt hív rá. Mindezt anélkül hogy meggyőződne róla kik is valójában. Magyarországon becslések szerint nyolcszázezer cigány származású ember él, akiknek a bőrszíne eltér a többségétől. Mi lesz itt ha nem lesz gátja a gyűlöletnek? Ritka nagy barom az aki úgy nyitja ki egy sötétszoba ajtaját hogy nem tudja mi van benne.
 7. 2
  galambocskám
  2018. január 12., péntek 09:59
  Erről jut eszembe, a mi a f...-nak hagytam magam rábeszélni karácsonynak mi a véleménye a kerítésről?

  Tudja valaki?
 8. 1
  galambocskám
  2018. január 12., péntek 09:58
  "... "a megoldás nem a kvóta, hanem a határok megerősítése, a problémákat pedig ott kell kezelni ahol keletkeznek"."

  Ez így is van. Normáliséknál.

Komment írásához