Vona ötéves szövegéről kérdezett a Századvég

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 09., 18:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Mi lenne, ha egyszer Orbán régi beszédét monitoroznák?

„Nagy port kavart a hazai politikai életben egy, a Mandiner.hu birtokába jutott 2013-as felvétel, melyen Vona Gábor muszlim fiatalok előtt, török nyelven tesz hitet Allah mellett egy törökországi rendezvényen. A Jobbik elnökének nem ez volt az egyetlen muszlimbarát megnyilvánulása, Vona Gábor más fórumokon is hangot adott az iszlám iránti szimpátiájának. A Századvég közvélemény-kutatása a pártelnök Allahhal kapcsolatos megnyilvánulásának megítélését vizsgálta a magyar választók körében” – olvashatjuk a Századvég Csoport honlapján, de ahhoz azért nem kell jóstehetség, hogy e közvélemény-kutatás eredménye a többség számára meglepetést tartogasson. Nos, a Századvég is arra jutott, hogy „a véleménnyel rendelkező válaszadók több mint háromnegyede (78 százaléka) elutasítja Vona Gábor mondatait, 22 százalék nyilatkozott úgy, hogy elfogadja”.

false

 

Fotó: MTI – Kovács Attila

Megáll az ész.

De azon még inkább, hogy ebből a műbalhéból országos hír lett, közölte az MTI, és minden bizonnyal tele lesz vele a lakájmédia is.

Mint ahogy azzal is tele lenne, ha egy független közvélemény-kutató Orbán Viktor évekkel ezelőtti szövegelését monitorozná. Annyi lenne csupán a különbség, hogy azt nem hírnek, hanem aljas manipulációnak neveznék.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. febr. 09., 18:02
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Cimkék:
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 3
  rworse
  2018. február 11., 14:13
  Az eszkimók nem Brüsszelben laknak. Még.
 2. 2
  tiszapolgári
  2018. február 10., szombat 13:40
  Ez a szerencsétlen Vona már annyi minden volt, tót, rác, zsidó, zsidóbérenc, oláhcigány, buzi, most éppen iszlamista. Azt hiszem, brüsszeli eszkimó még nem volt.
 3. 1
  rworse
  2018. február 09., péntek 21:41
  "...minden bizonnyal tele lesz vele a lakájmédia is."

  Napok óta mindennap dugig van vele. "Úristen, Vona dicsérte az iszlámot! Vona nem is igazi keresztény! Úristen, vigyázz, iszlám!!! Úristen, az iszlámok már a spájzban vannak!!! Úristen, vége a zországnak, egy magát magyarnak valló politikus emberszámba vette az iszlám vallást!!! Magyarországon(!!!), ahol..., izé, hogy is mondjam csak..., hogy izé..., VALLÁSSZABADSÁG VAN!!! - elnézést, hogy ilyen trágárságot mertem leírni, mint ez a izé, ez a ...szabadság-dolog, mégegyszer elnézést.

Komment írásához